• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj yaptıranlar,bilgisi olanlar yardımm...

tatlxixcadxixxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
26
0
86
İstanbul
akannehir balyaj hakkında bilgisi olanlar ya da yaptıranlar resmli örneklerle yardımcı olabilir mi acaba? saçlarmda bi deişiklik istiorm aslında ya röfle ya balyaj. ama tam bi bilgim yok saçlarm yanar diye de çok korkuyorum. saçlarımın doğal rengi kumral yazın oksijenle rengini açmıştm yani aralarda ve uçlarda daha açık bi renk. yardımcı olursanz çok sevinicem :gitme:

cnm balyajda roflede saçı yıpratıyor ama hiç işlem görmemiş saçla işlem görmüş saç arasnda baya fark ediyor tabi..saçın daha önceden hiç boyanmadysa yani şuanda doğal rengnse çok yıpranma olmuyor kuaförünede bağlı tabi bu iş..balyaj saçın üstüne atılan rengin kalın olması röflede ince ince atılması bnim röfleli ama resm yok şu anda dur sana ünlülerden balyaj we röfle resmi koyim daha iyi anlarsın :)

081007_diaz_400X400.jpg
röfle bu

balyaj1.jpg
balyaj bu cnm

Son düzenleme:
cnm saçlarımı 2 sene önce balyaj yaptırsdım.ve yaktım...2 senedir hala saçım düzelmedi..çok pişmanım...şu anda koyu kızılll ve koyu kahveye boyuycamm...ne varsa dogallıkta var...bence deişiklik istiyorsan git güzelce farklı bi model kestir hem saçların iycene canlanır hemdee deişiklik olur:)

Canım ben geçen yıl platin sarı balyaj attırmıştım saçlarım hiç yıpranmadı aksine saç tellerim kalınlaştı.
Ama ben balyajı pek beğenmedim komple siyaha boyadım kapatmak içinbayanssulusmile

kesinlikle canım ben röfleyi hiç tavsiye etmiyorum ben boyayalı bir ay oldu kapatmaya çalışıyorum ne renkle kapatsam diye düşünüyorum siyah ve çok koyu olmuycak bi renkle fikri olan varmı ?

kesinlikle canım ben röfleyi hiç tavsiye etmiyorum ben boyayalı bir ay oldu kapatmaya çalışıyorum ne renkle kapatsam diye düşünüyorum siyah ve çok koyu olmuycak bi renkle fikri olan varmı ?

Canım sende röfle varsa siyah kesin kapatır.
Bende de sarı balyaj vardı siyaha boyadım kapandı ve çabuk aktı siyah şu anda doğal duruyo saç rengimm bayanssulusmile

Tatlım siyah yapma renk geçişin kollay olmaz biliyosunki. koyu kestane ile kapattrmstım ben turunculaşma da olmadı tavsiye ederma.s.

bende sene de bir kere balyaj yaptırıyorum.. bildiğim kadarıyla balyaj saçın kökünden değil , biraz daha altından atılıyor.. ben doğal dursun diye uçlara attırıyorum bal köpüğü renginde.. denizde açılmış gibi oluyor .. röfle mi balyaj mı dersen kesinlikle balyaj derim..

balyaj attırdım kırmızı istedim kızıl değil lakin bir türlü beceremedi kuaför. saçımın rengi çabuk akıyor. ilk boyamamdan 1 ay sonra tekrar boyattım ve bu boyamadan da bir ay geçti ve gene aktı bitti. saçımı kendim boyamayı düşünüyorum. kötü dururmu acaba sonbahar kızılı yada şarap kızılı yapsam?

tatlım ılk anda olsaydı eklerdım de ben boyatalı cok oldu onun ustune 3defa boyandı sacım
ya hanı krepe yapılır ya saca o sekılde krepe yapılıyo altta kalan yerlere boya suruluyo esas sacınla krepelı olan yerler bırbırıne karısıyo cok guzel cok dogal bı renk oluyo

Back