Ciddi konuda skıntı yasıyorum lütfen yardımcı olun senağlama
Saçıma balyaj yaptıracagm ama renk konusunda cok kararsızım...bilmiyorumkismile Mavi yesil pembe kırmızı..eyvahedigeldismile
Arkadaslar yaptıran varsa yönlendireblir mi lütfen? Mavi ve yesil akıyor falan diye duydum..Tecrübelerinizi paylasırsanız cok sevinirim bilmiyorumkismile
mavi yeşil boyatırsan sürekli yenilemek zorundasın
yani bizim sınıfta bi kız var
kendi haftada 1 boyuyor sürekli saçının bi kısmını
mavi akınca yeşil oluyor
yeşil de sarımsı küllü bi renge dönüşüyor aka aka
yani yenilemek lazım hep
mavi yeşil boyatırsan sürekli yenilemek zorundasın
yani bizim sınıfta bi kız var
kendi haftada 1 boyuyor sürekli saçının bi kısmını
mavi akınca yeşil oluyor
yeşil de sarımsı küllü bi renge dönüşüyor aka aka
yani yenilemek lazım hep
hadi ya :S devamlı yenilemek zor olur..haftada bir kuaföre gitmek hem maddi acıdan cok kasar hem de saclarım kötü olur =/ kendim boyayabilcegim kadar kolay bir sey mi ki=/
o kız kendisi boyuyomuş zaten 1 tutam boyadığı için kolay oluyordur
tüm uçlara krepe balyaj şeklinde yaptıracaksan işin zor evet kuaföre gitmen gerekir
o kız kendisi boyuyomuş zaten 1 tutam boyadığı için kolay oluyordur
tüm uçlara krepe balyaj şeklinde yaptıracaksan işin zor evet kuaföre gitmen gerekir
mrh pembe nasıl olur bilmiyorum ama ben yeni yaptırdım balyajımı herkes cok begenıyo.resim yükledim sana bi fikir olur.koaförüm begendıgı modellerin resmını cekip arşivine eklıyormus izin verdim benimkinide cekmisti.buda bendeki resim.ayrıca buna ben ayda bir cila yaptırcam yoksa cabuk akıyormuş.iki hafta oldu duruyo hala .
mrh pembe nasıl olur bilmiyorum ama ben yeni yaptırdım balyajımı herkes cok begenıyo.resim yükledim sana bi fikir olur.koaförüm begendıgı modellerin resmını cekip arşivine eklıyormus izin verdim benimkinide cekmisti.buda bendeki resim.ayrıca buna ben ayda bir cila yaptırcam yoksa cabuk akıyormuş.iki hafta oldu duruyo hala .
cnm cok tsk ederim ya ... ayıptır söylemesi bn temizlik takıntısı olan biriyim her gün banyo yapıyorum hemen akar diye cok korkuyorum ...gercekten cok güzel olmus güle güle kullan =)