How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj konusunda ACIL YARDIM! :(

laviienrosse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
18
0
6
Merhaba kızlar. Ben saçım konusunda çok sıkıntıdayım, kadınlar kulübüne sizden yardım alabilirim diye katıldım. Hem yaz geliyor hemde ablamın düğünü var diye saçımda değişiklik yapmak istedim. Saçımın asıl rengi koyu kestane, tenimde beyaza dönük buğday gibi yani ne beyaz ne de tam bugday. Kuaföre gidip ustler kumral olacak sekilde balyaj yapmasını istedim (bu arada kışın evde kendim saçımı boyamıştım saçım dore tonlarında olmuştu) balyajı attı diplere de kendi saç rengimin zeminini kıracak bişey sürdü tam olarak bilmiyorum neydi. Ama sonuç olarak bildiginiz sarışın oldum ve diplerim kumral değil. Daha da akar mı bu sac ya da balyaj oturur mu sizce koyu cila mı attırmalıyım lütfen yardım edin :(( ekteki suanki sacım ama sanki ten rengime uymamis cingene benzemis gibi hissediyorum kendimi ya da alisik olmadigimdan mi boyle sizce oturur mu of....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401044691145.jpg
    $1401044691145.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 136
Cok tesekkur ederim ama bana cok degisik geliyo... ne yapsam karar veremedim daha boyatali iki gun oldu bu cirtlaklik gider mi yoksa gittikce akar da daha mi cirtlak bi sari hali alir cok korkuyorum acikcasi ablamin dugunune de 12 gun kaldi cok kararsizim

bence cok güzel olmus
hatta dipleri cok dogal olmus
istanbuldaysa kuaförün yerinie söylersen sevinirim hatta :)
o kadar begendim yani
bende 1 hafta önce balyaj yaptırdım
alısamamıstım koyu gelmişti yıkandıkca aktı güzel oldu gibi
tam sinmedi içime
eger sana acık geliyorsa renk cila attırabilirsin ama benim fikrim mükemmel olmus

bence cok güzel olmus
hatta dipleri cok dogal olmus
istanbuldaysa kuaförün yerinie söylersen sevinirim hatta :)
o kadar begendim yani
bende 1 hafta önce balyaj yaptırdım
alısamamıstım koyu gelmişti yıkandıkca aktı güzel oldu gibi
tam sinmedi içime
eger sana acık geliyorsa renk cila attırabilirsin ama benim fikrim mükemmel olmus

Cok teşekkür ederim canım ama antalyadayım ben :) herkes begendigini soyluyor ama belkide ilk defa bu kadar acik bi renk kullandigim icin garip geliyor bana :/ ama bronzlasinca cingene gibi gozukmez mi :p hele bi de akinca daha cok acilmaz mi rengi :( benim istedigim renk buydu

Eklentiler

• $1401111506550.jpg
    $1401111506550.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 146
Back