merhaba saçlarımın asıl rengi küllü kahverengi gibi geçen sene bu zamanlarda peroksitle açmıştım rengini. ondan sonra 3 4 kere daha açtım. şimdi de krepe balyaj attırmak istiyorum ama saçlarımın azıcık dibi geldi gibi oldu uçları daha açık dipleri daha koyu, tek renk değil yani tam olarak. önce boyayıp tek renk yapıp öyle mi balyaj attırmalıyım yoksa direk bu saçımın üzerine olur mu? boyatırsam da boyattıktan sonra balyaj için beklemem mi gerekiyo yoksa beklemeyip direk aynı gün balyaj da yaptırırsam çok fazla işlem gördüğü için saçlarımın kopma ihtimali falan var mı?
istediğim renk de bu ikisinin arası
Merhabalar;
İki resim de dipleri 7.1 dir, Brincisinde palatin balyajlar ikisinde de karamel balyajlar atılmıştır.
Yalnız... Saçını 7.1 ile boyarsan emin ol saçın yeşilimsi renk alır. Çünkü saçını açmışsın. Açılan rengin üstüne küllü ton vurmak 7.1 gibi saça yeşillimsi ve grimsi renk verir. Bunun için sana önerim Loreal majirel 7.3 ile boyayıp ilk önce saçını dengelemen (tümünü). Sonra kuaöfre gidip istediğin şekilde balyajlar attırman(platin, doğal sarı karamel balyaj)
bunu dersen yaparlar.
DİPNOT: saçlarını 7.3 ile boyarken %6(20volume)lık oksidanla DEĞİL, %9(30 volume) luk oksidan kullanman gerekir. %6 lık kullanırsan çok koyu tutar.
Bu arada sana önerdiğim rengi kesinlikle market boyadan alma bu boya profesyonel saç boyasıdır ve kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten kolaylıkla ismini yazarak bulabilirsin.(Market boyası 7.3 ile bu saç boyasının rengi kesinlikle aynı değil )
Güle güle kullan şimdiden :)