Saç Rengi ve Saç Boyama balyaj gölge ???

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar sacımda bu rengı kullanmak ıstıyorum.
tamamını boyatmıcam yanı dıplerı falan boyamak ıstemıyorum sadece degısıklık gelsın ıstyorum ama farkedilsin de istiyorum
sizce gölge mi balyaj mı ya da baska bısey mı yaptırmalıyım??
gölge balyaj gıbı seyler hakkında da fazla bılgım yok.sanırım golge ınce oluyo balyaj kalın.sız uzmanısınız artık sac konusunuz a.s
bana bıraz yardımcı olur musunz ne yapmalıyım??

Bu renk çok hoş ben de çok beğeniyorum.. Bence bunu balyaj yaptırabilirsin. ınce atmaalrını söylersen olur bence..

hımm nası olur pekı canım balyaj olunca yanı buna benzer mı farkedılır mı???sacımın esas rengı koyu bundan belkı 5 ton falan

Canım bak ben saçımı koyu karamel yapmadan önce bu renge boyamıştım. Loreal casting serisinin çikolata karameli aynı bu renk. Ben çok beğenmiştim. Hem casting serisi saçı yıpratmıyrda.bence renge bir bak derim

canım benım ben sacımı 3tur loreal castingle boyuyorum.2def kumrala byadım bı defada bal kopugune
ama bu rengın yanından bıle gecmıo hala bu renkten cok cok koyu

hmm tamam canım bak bnu ogrendıgım cok ıyı oldu cunku aynı bu fotodakıne benzemesını ıstıyorum ama komple boyatmaya da cesaret edemıyorum
ınsallah bunun gıbı olur cok tesekkurler tatlım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…