Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj bana yakışır mı kızlar(fotoğraflı)

bende bu resme bayılmıştım ama olmadı malesef:gitme:senin balyajını organik acıcıylamı yaptılar canım.birde kaça yaptılar öğrenebilr miyim.

Evet canım organik olduğunu söyledi.İlk konuştuğumuzda 100 TL dedi.Fakat pazarlık yaptım biraz.Dün yıkadım saçlarımı balköpüğüyle sarı balyaj karışıktı normalde ama balyajlar sarıya döndü.Kuaför söylemişti zaten yıkandıkça iyice oturur diye.Beğendim iyice.Saçlarım fönlüyken falan fotoğraf eklerim canım.Malum fönsüz balyaj net anlaşılmaz.Bu arada fiyat saça atılan paket miktarıyla doğru orantılı.Çok sık balyaj istersen fiyat artıyor.Organik ürünler kullanan bir kuaför bulursan içinde kalmamış olur canımopuyorumnanaktan

balyajın tonuna sarı ve bal karışık demişsin...resim var mı o tonu göstereblr misn cnm bana?ben de yaptrcm da cok telaşlanıorum

balyajın tonuna sarı ve bal karışık demişsin...resim var mı o tonu göstereblr misn cnm bana?ben de yaptrcm da cok telaşlanıorum

ilk yapıldığında biraz daha koyuydu Yıkandıkça açılır demişti kuaför .Dediği gibi de oldu.Bir defa yıkadım.Hemen açıldı.Şu anki saç rengime en uygun ton eklediğim resimde sağ üst köşedeki renk.Tabiki benim saçlarım balyaj olduğu için dipler koyu.

evet sağ üstteki renk guzelmiş..peki dipler kpoyu olunca bur enkle kötü görunmuyor dimi

Yoo zaten dipler de kendi rengim değil koyu kahveye boyandı.Böyle olmasını ben istedim.Kendi saç rengime yakın olunca sürekli dip boyası yaptırma derdinden de kurtulmuş oluyorum.Artık uzun bir süre boya düşünmüyorum zaten.Umarım istediğin gibi olur.

kaç paket yaptrdn peki..yani sarılar yoğunlukta mı?ben de heyecanlym umarım istedgm gibi olur..güle güle kullan

Sayısını bilmiyorum canım ama aralarda kendi saçlarım kaldı(Kendi saçlarım da koyu değildi).Ama çok sık atılınca düz boya gibi oluyor.Bence benim yaptığım gibi mutlaka resim göster.Asla sözlü olarak anlatmaya çalışma.Hüsranla çıkabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…