Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj bana yakışır mı kızlar(fotoğraflı)

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Kızlar yarın saçlarıma balyaj attıracağım.Gülben Ergenin bu balyajı sizce bana yakışır mı?Bir de arkadaşlar balyaj fiyatları nasıl,bana 100TL dedi.Saçlarım şu an omuzlarımda.
işte ben.

yakışır bence fiyatlardan pek haberim yok ama. Bu arada resmdeki balyaja da bayıldım umarım istediğin gibi yaparlar

yakışır 70e de yapıyolar balyajı bu arada aklında bulunsun

yakisirmi bilemem ama ben kizil uzerine omuzlarima bile gelmeyen saclara ortalama 150 tl falan demislerdi yaptirmadim renk acarken yipranir diye cunku ust uste boyali olan saca balyaj yapmak cok islem gerektiriyormus

Teşekkür ederim kızlar yaptırdım.Gülbeninki kadar yoğun yaptırmadım.Güzel oldu.

Saçım hiç yıpranmadı.Ben zaten saçlarımı daha önce açtırmıştım kızlar.Resimdeki halimden açıktı saçlarımın rengi.Saçlarım parlak görünüyor.Balyajlar saçlarımı ışıltılı gösteriyor tavsiye ederim kızlar.Düz boyadan balyaj daha güzel bence.Tabiki iyi bir kuaför bulmak şart.Ben çok memnun kaldım.

guzel ciktigina sevindim,ben de isterim balyaj yaptirmak ama bugune kadar hic sacimin rengiyle oynamadigim icin korkuyorum acikcasi.
balyajdan sonraki resmini ekleyebilir misin?merak ettim.

Kızlar aslında kuaförden çıkmadan resim çektirmeyi düşünüyordum ama unuttum.Çekilir çekilmez eklerim.Ben önce sarı balyaj düşünüyordum.Kuaförle internetten çeşitli saçları inceledik.Sonra buna karar verdik.Saç rengim böyle.Bal köpüğü balyaj,sarı balyaj karışık.İşte örnek olarak aldığımız balyaj:

İlk defa kuaförden mutlu ayrıldım:)Hatta ellerinize sağlık dedim seviçlealkisalkisalkis

bende bu resme bayılmıştım ama olmadı malesef:gitme:senin balyajını organik acıcıylamı yaptılar canım.birde kaça yaptılar öğrenebilr miyim.

kızlar banada yardım edin bu benim kendi rengim.röfleden yandı saclarım.bir türlü alışamadım rengine.yaşlı ve solgun hissettim kendimi.gülbeninki gibi uçlarda kpepe balyaj düşünüyorum.bu röfleli sactan kurtulursam.uzadıkça kestiriyorum.bana da bir akıl verin.ne yapayım.yoksa akıllı uslu kendi rengimle oturayımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…