Baltalimanı veya Beylerbeyi Polis Evi hakkında bilgisi olan var mııııı?:)

gaydirigubbak

Mayıs, bi mucize!
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
4.568
4
66
Ankara
Kızlar 2013 yazında bu iki mekandan birinde yaz düğünü yapmayı düşünüyoruz
Acaba burada bir düğüne katıldınız mı veya kendi düğününüz için araştırırken gittiniz mi veya kendi düğününüzü orada yaptınız mı?
benimle ucundan kenarından bilgi paylaşabilir misiniz?:26:
3 salonu varmış baltalimanının mesela,hangisi iyidir,kaçar kişiliktir bilen gören duyan arıyorum

cnm ben hem nişanımı hem düğünümü baltalimanı polis evinde yaptım çok gzeldi hersey muhteşemdi :)
nişanda kapalı salonunda yaptık o zaman yeni restaurantlar yoktu nişandan snra tadilata grdi daha gzel rest. lar yaptılar düğünüm açık alanında oldu komple boğaz manzarası eşsiz zaten :))
içkili yemekli yaptık biz 300 kişilk falan vardı ama 600 kişi kapatiteliydi... mekanları şöyle safir rest. var altta orta katta hem açık hem kapalı alanı olan bebek rest. var üsttede teras var orası komple açık alan ... yemekler gzel ... orkestra falan var ama bz kendimz getrdik dşardan ... tek olumsuz tarafı 11-11:30 gbi bitriyolar bzm emniyet amiri tanıdık vardı o şekilde 12ye uzattık ama o bile yetmedi( ama muhteşemdi ynede:))

Ayy inanmıyorum yaaa birini bulduuuuuuummmmm
Bende düğünümü düşünüyorum canım orada
Güverte salonu nasıldır?
İnternetten orayı beğendim de ben
Bizim 200 kişilik olacak içkisiz ve yemeksiz düşünüyoruz
Rezarvasyon için sözlüm görüşmeye gitti,ancak 1 ocaktan itibaren yapılabildiğini söylediler,doğru mudur ki acaba?:44:
pek içime sinmedi de,ya öyle değilse dolarsa diye
ramazandan sonraki ilk cumartesi olacağı için yer kalmaz diye korkuyorum da:18:
sizin fiyat olarak nasıl tuttu peki?
birde orkestrayı neden dışarıdan tercih ettiniz? fiyat mı yoksa beğenmediniz mi?
organizasyon firmasıyla anlaşmadınız siz o zaman
masa süslemeleri fln nasıldı?
çok soru sordum biliyorum ama hiçbir tanıdığım yok orada yapan
bizde neredeyse kesin orasını düşünüyoruz da nasipseee

ben senin arabana,resimlerine bayılmıştım
bizde ya sizin arabanızdan yada kırmızı üstü açık tosbağa düşünüyoruz
onunla ilgili de bilgi alabilir miyim acaba?

ya seni çok sık boğaz ettim galiba
ama ben Ankara'dayım ve İstanbulla ilgili hiç bir fikrim yok

yardımcı olabilirsen öyle mutlu olurum kiiiii

Son düzenleme:

merhaba. yemekli-içkili 300 kişi için fiyat ne kadardı ?
eklemi unutmuşum, herşey dahil miydi:) sandalye süslemesi vs. gibi ekstralar ...

Son düzenleme:
aaa aynı mekanda mı yapıyoruz yoksaaaa

kuzucum, aslında ilk burası vardı aklımızda. fakat bazı yorumlar okudum burda ve vazgeçtim.
herşeyin ücreti ayrı ayrı, mesela garsonlar için kişi başı ücret(kaç tane tutarsan o kadar ödüyosun), her sandalye süslemesi için ücret ayrı, yemekli olacaksa her yemeğin ücreti ayrı (mesela pilav x tl, sigara böreği x tl gibi) vb. yorumlardan sonra çok pahalı olacakmış gibi geldi ve hiç görüşmeye bile göndermedim nişanlımı :)
başka bir yer bulduk, bizim topikten bi arkadaşımız sayesinde. şimdilik orası diye bakıyoruz ama kasımda kontrat yapılıyomuş.
yine de brc88 'den bi bilgi alayım ben de, fikrimiz değişir belki :26:

evet ama yinede mesela 200 kişi için 8-9 milyar arası bişey tutacak
boğaza karşı olmasına değer gibi geliyo banaaa
polis yakını olmanın avantajını da kullanacağız biz biraz galiba
siz nereye bakıyorsunuz canım yeni mekan olarak?

cnm hiç sık boğaz etmiyosun istediğin herseyi sorabilirsin ben hersey için çok koşturdum seni çok iyi anlıyorum :)))
güverte olan işte açık teras olan yaklasık 350-400 kişilik en üst katta full boğaz manzaralı çok gzel ama yağmur falan yağdığında kapalı salona almıolar sadece tenteyi açıyolar zaten yaz yağmuru kısa sürüyo:)
evet gerçekten ocaktan snra rez. yapmaya başlıyolar hatta şubata kadar da bekletebiliyolar öncelik emniyet mensuplarının olduğu için ama rez. açıldığı ilk günlerde yaptrırsan hiç sorun olmaz çok iyi takip et çnkü çok bekleyen oluyo biz 18 haziran istemiştik yer yoktu kii 2. günü falandı neyseki 4 haziran boştu :))

buarada yemeksiz yapma şansın yok içkisiz olabilir ama yemeksiz kabul etmiyolar tavuklu menü en uygun olanı onu terch edebilirsin ... masa sandalye süslemesi için ekstra para alıolar ama uygun bi fiyat oluyo sandalye başı 2.75 lira gbi bişi....

orkestra var ama bnm patronumn bana hediyesiydi fasıl grubu davulcu kemancı sanatçı vs vs hepsini dsardan getirtti:))
arabayı bz düğüne 4-5 ay varken tuttuk 600 lira civarında verdik şoförlü teslim ediolar ve benzini kendin alıyosun ... yani 700e falan geldi bze... biz nikahımızıda mekanda kıydık çok gzl oldu eveeetttt dedikten sonra uçan balonlar uçurttuk falan :)) yani kendinde bişiler ekleyebiliyosun sorun çıkartmıolar... ha ailede çarşaflı varsa almıyolar kapalı sorun değilde çarşaflı olmamalı... bzde kapalı var çarşaflı yok sorun olmadı o yzden ... bz 300 kişilik yaptık mustafa pelitli diye biri var o ilgileniyo çok yardımcı oldu saolsun ...

bzmki içkiliydi yemekliydi yaklasık 15-16bnlira civarında tuttu ama 11-12 binliraya yapılabilir menüde değişiklik yaparak :))

merhaba. yemekli-içkili 300 kişi için fiyat ne kadardı ?
eklemi unutmuşum, herşey dahil miydi:) sandalye süslemesi vs. gibi ekstralar ...

cnm hersey için ekstra veriosun sana sabit bi fiyat verilmiyo ama fiyatlar çoğu yere göre uygun... bz 300 kişilk yemekli içkili 15-16 bin civarında ödedik ama menüde değişiklik yaparak fiyatı indirebilirsin mekan gayet güzel bikaç salonu var güverte- bebek rest.- safir ... gbi :)

çok teşekkür ederiiim

yemeksiz yapılmadığını bilmiyodum
en uygun menüyü seçebiliriz öyleyse:44:
ocaktan sonra yapılabildiği doğruymuş demekki
biz zaten 1 ocak günü kapılarında olmayı düşünüyoruz
ramazandan sonraki ilk ctesi olacağı için riske atmak istemiyorum:18:
güverteyi beğendim en çok,ama gidip görmek de gerekli tabi
çok teşekkür ederim canım ya
çok çok mutlu ettin beniiii
araba kiralama işi için ve düğün için kapını çalacağım yine
arkadaş olarak ekledim canım seni

tekrar tekrar çok teşekkür ederim

cnm yaa hiç önemli değil ne demek keşke daha çok yardımcı olabilsem
güverte gerçekten çok gzel bide bebek rest. gzel onun hem kapalı alanı hem açık alanı var açık alanı böle şelaleli falan o gün her iki tarafta sana veriliyo iki tarafı da süslüyolar kişi sayına göre zaten heryeri açıolar kapalı açık alan ayrı ayrı gbi olmuyo bütün gözküyo manzara süper zaten :))araba için çok gecikme çnkü çok talep var o arabalara :)

cnm yaa hiç önemli değil ne demek keşke daha çok yardımcı olabilsem
güverte gerçekten çok gzel bide bebek rest. gzel onun hem kapalı alanı hem açık alanı var açık alanı böle şelaleli falan o gün her iki tarafta sana veriliyo iki tarafı da süslüyolar kişi sayına göre zaten heryeri açıolar kapalı açık alan ayrı ayrı gbi olmuyo bütün gözküyo manzara süper zaten :))araba için çok gecikme çnkü çok talep var o arabalara :)

gerçekten düğün için çok güsel bir yer ama tek endişem acaba müzik ve eğlence nasıl?? çünkü öyle yerler varki mükemmel ama eğlence tarafı tırt insanlar düğünümde eğlensin istiyorum orada düğün yapan arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinicem

ah canım galiba bizim bu araba işi yatacak gibi görünüyor
çok istiyorlar bu arabalara
750 tl çok geliyo bize de
ona 750 buna 750 gidiyo bu böyleee
Canım bize müzik hakkında da bilgi verebilir misin?
gerçi seninki için kendi orkestran gelmişti di mi?

bende merak ediyorum:44:

baltalimanı için mi müzik soruyosunz kızlar ... ben komple orkestra getirtmiştim davul zurna keman org sanatçı herşey ... daha dorusu patronumn bana jesitydi hatta fasıl ekibi fala çıktı yemek esnasında çok gzeldi... ama oranın müzikleri de kötü değil yani normal ne çok iyi ne çok kötü...

bi dinlemek lazım di mi yaaa?

Burcucum sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor hayat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…