Baltalimanı polis moral eğtim de düğün!!!!

ades89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
27
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba baltalimanı polis moral eğtim merkezinde düğün yapan ya da katılan var mı? varsa bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tesekkürler

anlatırmısn neler yasadınız nasıldı ?kaç kişiydi ne kadara oldu????bu arada kızına mutluluklar diliyorummm

güzel bir düğün oldu çok şükür çok kalabalık değildik biz 220 kişi civarı oldu. yemekler müzik falan çok güzeldi

ne kadara tuttunuz ?bende 250 kişi düşünüyorum zaten müzik falan nasıdı daha çok bilgi istiyorum lütfeeeeeeennnnnnnn:)

fiyat ne istediğine göre değişiyor. menüde neler istiyorsan tek tek fiyatlandırılıyor. ayrıca süslemelere göre fiyat değişiyor. benim yeğenimin düğününde 330 kişi yaklaşık onbin tl ödediler. kızımın düğününde 220 kişi onbirbini geçti.

tesekkürler ben öyle yemekli bir düğün istemiyorum hafif bi menü yeter 250 kişilik .bide bişey daha sormak istiyorum ne zaman ayarladınız orayı yani tutmak için ne zaman gitmem lazım ben haziran 2012 de düşünüyorum da????

canım polıs evı dusunuyorsan bence merterde yenı yapılan polıs evıne bakmalısın coook daha guzel emın ol baltalımanından baltalımanına ben yemege gıtmıstım mekanı hıc ama hıc begenmemıstımmm

haziranda istiyorsan kasım aralık 2011 gibi bakmalısın bence. ramazan ayı artık yaza geldiği için çok zor oluyor yer bulmak. bir de mekanı beğenmediğini söyleyen bir arkadaş gördüm şimdi. bizim düğünümüz terastaki salonda oldu. boğaz manzarasına herkes bayıldı. bu fiyatlara boğazda düğün başka mekanlarda çok zor bence.

çok saol bilgiler için peki süsleme ve müikten memnun kaldınız mı ? çok oluyorum biliorum ama merak ediyorummm

her ne kadar memnuniyet kişiden kişiye değişse de biz herşeyden çok memnun kaldık. süslemeler, müzik, servis özellikle de yemekler. herşey çok güzeldi. şüphelerin varsa bile başka düğünlere gelip eksikleri işletmecilerle konuşur halledersin. herşey istediğin gibi olur inşallah. mutluluklar dilerim.

bizim polis yakınımız yoktu ama daha önce orda iki düğünümüz daha olmuştu. polis yakını olunca fiyat nasıl oluyor bilmiyorum. normalde herşeyin fiyatı belli. sizin seçtiklerinize göre fiyat belirleniyor.

anladım polis yakını olanlara daha bi indirimli yapılıordur sanırım..bende iyice arastırma içine girdim..mail attım ama fiyat bilgisi vermediler telefon verdıler arıyorum ulasamıyorum.bnm aklımda 3 yer var ınsallah bunlardan bırı olur..menü fiyatlarının 30 lıradan basladıgı soylenıyor dogru mu peki alkolsuz olarak?

bildiğim kadarıyla öyle değil. yani menüyü tek tek siz belirliyorsunuz. fiyat ona göre oluşuyor. mesela patates kızartması şu kadar pilav şu kadar sigara böreği ya da paçanga şu kadar vs. et ya da tavuk isterseniz fiyat belli. yani kişi başı fiyatı sizin oluşturduğunuz menü belirliyor. menüyü çok çeşitli tutmazsanız daha uygun olabilir. ayrıca mail veya telefonla değil bizzat oraya giderek bilgi alın ve salonları görün derim ben.

canım çok tesekkur ederım yardımların ıcın..aklıma soru takıldıkca rahatsız ederım yıne seni..

23 haziran için bakıyordum polisevine..ama sadece alt kattaki kapalı salonu kalmış..teras olmadıktan sonra da pek bi anlamı kalmıyor acıkcası.henüz gidip konusmadım ama moralim acayip bozuldu..ve fiyatları acayip uçuk söylediler bana..

Merhabaa bende 23 haziran için bakıyorummm sen taa kasımda aramışsın ben daha araştırmadım bile muhtemelen yoktur Oofff oooffff Fiyatlar nedir acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…