Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyat ne istediğine göre değişiyor. menüde neler istiyorsan tek tek fiyatlandırılıyor. ayrıca süslemelere göre fiyat değişiyor. benim yeğenimin düğününde 330 kişi yaklaşık onbin tl ödediler. kızımın düğününde 220 kişi onbirbini geçti.
tesekkürler ben öyle yemekli bir düğün istemiyorum hafif bi menü yeter 250 kişilik .bide bişey daha sormak istiyorum ne zaman ayarladınız orayı yani tutmak için ne zaman gitmem lazım ben haziran 2012 de düşünüyorum da????![]()
haziranda istiyorsan kasım aralık 2011 gibi bakmalısın bence. ramazan ayı artık yaza geldiği için çok zor oluyor yer bulmak. bir de mekanı beğenmediğini söyleyen bir arkadaş gördüm şimdi. bizim düğünümüz terastaki salonda oldu. boğaz manzarasına herkes bayıldı. bu fiyatlara boğazda düğün başka mekanlarda çok zor bence.
bizim polis yakınımız yoktu ama daha önce orda iki düğünümüz daha olmuştu. polis yakını olunca fiyat nasıl oluyor bilmiyorum. normalde herşeyin fiyatı belli. sizin seçtiklerinize göre fiyat belirleniyor.
canım çok tesekkur ederım yardımların ıcın..aklıma soru takıldıkca rahatsız ederım yıne seni..![]()
23 haziran için bakıyordum polisevine..ama sadece alt kattaki kapalı salonu kalmış..teras olmadıktan sonra da pek bi anlamı kalmıyor acıkcası.henüz gidip konusmadım ama moralim acayip bozuldu..ve fiyatları acayip uçuk söylediler bana..