How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri Baloya Uygun Kısa Saç Modelleri Arıyorum!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fairytale

Müzisyen♪♫
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
273
0
96
Kocaeli
Yılsonu balomuza az kaldı ve ben balo günü saçlarımı kestirip mavi renk attırmak istiyorum.zemuszemus Çünkü herkes bukle ve topuz türü şeyler yaptırıcak ben de kısa saçla daha hoş olur diye düşünüyorum.
Bana şöyle havalı durcak kısa saç modellerinden örnekler verebilir misiniz??kaydirigubbakcemile2

Bob modeli diyorsun sanırım,onu daha önce yapmıştım ama kimse beğenmemişti tekrar yapabilceğimi sanmıyorumkaydirigubbakcemile3

bence de rihhana modeli olabilir ama bob modeli değil iyice kısalmış model yanları önleri arkası kısa olan model hayatım internette araştır modeli görürsün

bu nasıl çok mu kısa
kisa-sac-aksesuarlari.jpg

Eklediğin ilk model çok hoşmuş canım ya keşke o zaman görseydim kestirebilirdim o şekilde.Ama kestiremedim herkes çok zorladı kesme diyebenneyaptımki
Balodan sonra zaten kestirdim şu an kısa saçlıyımzemuszemus

Arkadaşlar benim saçımın modeli böyle ama o kadar düz ki fön bile tutmuyo yapışıyo kafamasinir oluyorum.Nasıl böyle yapabilirim ki

Ben elidorun 7-24 lerden kullanıyordum kesmeden önce kendiliğinden dalgalanıyordu biraz.Bir deneseniz siz de dalgalandırmak için özel ürünleri var markaların.

Back