• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baLooooo =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi rKn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rKn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
76
0
86
32
Konya
merhaba kızlarr....Lİsemznn baLosu var ve 2 ay kadar süre var..Ben ve bi kaç arkadaşmm göbekten dertliyiz hm göbkcikk hmde fazLalıklar..Ben bugun basladım..Sabahleyn ac krna lahana suyu:59:, skersz yeşil çay ve çörek otuu :( :( acabaa su 2 ayda 2-3 kilo nasıl verebilriiz.?? hareket edemiyoruz fazla malumm sınavlarr var..millet stresten zayıflarr biz aynyıız yaa :(

canım şu 2-3 ay tatlıdan şekerden yağlı yiyeceklerden uzak durun
bol su için
spor yapmaya çalışın elinizden geldğince
öğün atlamayın
3 ana 3 ara öğün şeklinde
ekmeği kesmeyin, günde 4-5 dilim yiyin ama esmer ekmek olsun
sebze ve et yiyin, salata tüketin
günde 2 bardak süt ve yoğurt tüketmeye çalışn ( kalsiyum yağ yakımında çok etkili çünkü)

aç kalarak zayıflanmayacağını aklınızdan çıakrmayın

bide canınız tatlı çekerse sütlü türk kahvesi için, gerçekten tatlı iştahını kesiyo

canım bence yemeyi öyle birden kesme sadece normalde yedğinden daha az yemye çalış bir de sana tavsiyem bn de aynı şeyi yapıyorum akşam 6dan sonra meyveden başka hiçbirşey yeme sabah kalktığında 1 büük bardak suyunu iç hatta ders çalışırken de msanda sürekli su bulundur sürekli su iç ki sinrimin de iyi çalışsın böyle yaparsan 1 haftada göreceksin farkı sırf akşam yememe olayı bile göbek indiriyr:34:

tsk ederm kızlarr..evet ck fena tatLı cekiyo ama zor tutuyoruz kendimizi :( yemeyle benim aram yok öyle fakat sütü ve suyu dediğiniz gbi uygulycam inş işe yarr tsk ederm kızLar :)

okulun çok uzak değilse yürüyerek gidip gelebilrsin tempolu yürürsen çok işe yarar :)

Back
X