• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Balon şişirememek.

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Merhaba,okuyunca belki çoğunuza komik gelebilecek bir rahatsızlığım var...Bunun için en uygun zamanda bir göğüs hastalıkları uzmanına görüneceğim....Ama aynı durumda olanlar varsa tecrubelerini öğrenmek istedim....

Ben bildiğimiz plastik çocuk balonlarını şişiremiyorum...Daha önce böyle bir sorunum yoktu.... Şimdi şişirmeye kalksam boğulacak gibi oluyorum..Bütün gücümle üflesem de olmuyor,hiç şişiremiyorum....Eşim bunun psikolojik olabileceğini söyledi....Ama şu var ki öğrendiğime göre kız kardeşimde de aynı sorun başlamış...Çocukluğumuzda böyle balon şişirememek gibi bir sorunumuz yoktu..Bu yüzden psikolojik olmadığını düşünüyorum artık.......:44:

ahh canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişi değildir ya korkma ama gene de bir doktora görün ihmal eetme
ALLAH sağlık versin güzelim AMİN

.Elbette çok büyük bir kayıp değil balon şişirememek ama daha önce böyle bir durumum olmadığı için ve aynı şey kızkardeşim için de geçerli olduğu için kafamı kurcalamaya başladı...İnternette araştırdım ama bulamadım buna dair bir şey..........

canım, nefesın mı yetmıyor??

Üflerken boğulacak gibi oluyorum..Sanki karbondioksit yutuyorum.....:44:

Mesela eskiden denizde dalabilirdim ama artık yapamıyorum bunu...Uzun süre nefesimi tutamıyorum....Kardeşimde de öyleymiş artık....Tesadüfen konuştuğumuzda öğrendim.......

Üflerken boğulacak gibi oluyorum..Sanki karbondioksit yutuyorum.....:44:

Mesela eskiden denizde dalabilirdim ama artık yapamıyorum bunu...Uzun süre nefesimi tutamıyorum....Kardeşimde de öyleymiş artık....Tesadüfen konuştuğumuzda öğrendim.......

hmm,, acaba doğru nefes almadığın için olabilir mi:26:
doğru nefes alarak şişirmeye çalışsan :26::26:

hmm,, acaba doğru nefes almadığın için olabilir mi:26:
doğru nefes alarak şişirmeye çalışsan :26::26:

Canım ama yıllarca doğru nefes aldım da şimdi mi oluştu bu sorun..Benim böyle balon şişirememe,denizde dalamama,nefesini uzun süre tutamama gibi sorunlarım yoktu....Gayet güzel şişiriyordum eskiden....:44:

Şu bir kaç senedir var bu tuhaf problem......İnternetteki dr.sitelerine de sordum ama henüz cevap yok....

Kızkardeşimin de böyle bir sorunu yoktu,onda da başlamış aynı şeyler.....

Canım ama yıllarca doğru nefes aldım da şimdi mi oluştu bu sorun..Benim böyle balon şişirememe,denizde dalamama,nefesini uzun süre tutamama gibi sorunlarım yoktu....Gayet güzel şişiriyordum eskiden....:44:

Şu bir kaç senedir var bu tuhaf problem......İnternetteki dr.sitelerine de sordum ama henüz cevap yok....

Kızkardeşimin de böyle bir sorunu yoktu,onda da başlamış aynı şeyler.....

balonu şişirmeye çalışırken diyorum canım :)

hmm bende merak ettim nedenını

Sorduğum sitede şimdi bir göğüs hastalıkları uzmanı cevap vermiş...Şikayetiniz akciğer elastikiyetinin azalması ile ilgili,bir göğüs hastalıkları uzmanına muayene olmalısınız...demiş.........:18:

Back