• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balo Makyajı ve Ürün tavsiyesi

shandes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
3
0
1
Kocaeli
Selam kizlar:)
Mezuniyet balomda makyajim için bi kuaforle konustum.normal makyaj ve profesyonel makyajdan bahsetti
Profesyonel makyaj cok pahali normal makyajda da Avon markasini kullaniyorlarmiş.Avonu onerirmisiniz? Ben avon pek kullanmadim tavsiyenize ihtiyacim var simdiden tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

flormar olsa çok daha iyidir. avon berbat ötesi yada benim cildim kabul etmiyor da olabilir. bugun avon ürünü kullansam yarın yüzüm kaşınmaya başlıyor ve ertesi gün de mayıntarlası gibi sivilceler tek tek patlıyor. Bir tek avon kullanınca böyle oluyor

Selam kizlar:)
Mezuniyet balomda makyajim için bi kuaforle konustum.normal makyaj ve profesyonel makyajdan bahsetti
Profesyonel makyaj cok pahali normal makyajda da Avon markasini kullaniyorlarmiş.Avonu onerirmisiniz? Ben avon pek kullanmadim tavsiyenize ihtiyacim var simdiden tesekkurler

Merhaba,

ben de makyözüm. profesyonel makyaja ihtiyacın olduunu hiç düşünmüyorum. malzemedense, makyajın ağır yapılmaması ve ardından sabitleyici kullanılması önemli. cildin problemli değilse avon da olur. ama yine de fondotenini yanında götürmeni tavsiye ederim. cildin alerji olma ihtimalini azaltmış olursun :)

nerede oturuyorsun?

benımde kız kardesımın balosu var saclarına karar verdık :) abartı olmayan bır dalga yapıcaz daha sonra da tabıkı makyajı ıcın urunler sectık fondaten ıcın clınıgue sectık ...ınternet sıtesınden ucuza aldım onlarda hedıye allık gondermıs bırde ındırımlı parfum aldık aynı sıteden kerata cok sanslı her seyı bedavaya getırttı.ıneternet sıtelerıne bakıp renk seceneklerıne bakın derım :):72::nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

ben de makyözüm. profesyonel makyaja ihtiyacın olduunu hiç düşünmüyorum. malzemedense, makyajın ağır yapılmaması ve ardından sabitleyici kullanılması önemli. cildin problemli değilse avon da olur. ama yine de fondotenini yanında götürmeni tavsiye ederim. cildin alerji olma ihtimalini azaltmış olursun :)

nerede oturuyorsun?

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :)
Cildim problemli deil hatta fondoten bile kullanmiyorum bb krem yeterli oluyor.Tabi balo icin fondoten kullanicam.Peki onerdiginiz bi fondoten varmi satin aliyim?

benımde kız kardesımın balosu var saclarına karar verdık :) abartı olmayan bır dalga yapıcaz daha sonra da tabıkı makyajı ıcın urunler sectık fondaten ıcın clınıgue sectık ... ınternet sıtesınden ucuza aldım onlarda hedıye allık gondermıs bırde ındırımlı parfum aldık aynı sıteden kerata cok sanslı her seyı bedavaya getırttı.ıneternet sıtelerıne bakıp renk seceneklerıne bakın derım :):72::nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

bende bi bakiyim ama fazla zamanim kalmadi :)

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :)
Cildim problemli deil hatta fondoten bile kullanmiyorum bb krem yeterli oluyor.Tabi balo icin fondoten kullanicam.Peki onerdiginiz bi fondoten varmi satin aliyim?

Merhaba Canım,

Bu sorunun yanıtı biraz da bütçenle alakalı tabi. örneğin fiyatı sorun değil diyorsan "Make up forever HD" fondoten al, fotoğraflarda ruh gibi çıkmazsın, rahat edersin.
ama yok, o kadar almam dersen, Rimmel en kaliteli uygun fiyatlı markalardan biri. üzerine transparan bir pudrayla çok da güzel olursun :) sen İstanbul'da mıydın?

Back