• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Balo için saç* Fikir alabilir miyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

esmatwilight

Esma ♥ Gökhan 07.07
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
741
22
46
İstanbul
3 Haziran da balom var arkadaşlar mezun oluyorum:32:
şimdi herkes maşa düzleşirici birbirine benzicekler :D:D:D
ben tost yapmayı düşünüyorum saçlarım uzun sayılır 1 karış uzasalar belime gelirler saçlarımın uzunluğu rengi fotodaki gibi hacimli saçlarım çok güzel ve siyah sizce nasıl bi fikir :23: $balo saçım.jpg $balo saçım.jpg

bence mezuniyette topuz falan çok abes kaçıyor :51: açık saç desen herkes maşa yapıyor sıkıcı :51: en iyisi tost bence de :51: makyajı da abartmazsan fıstık gibi olursun :51:

cnm ben örgülü modelleri tavsiye ediyorum mezuniyet için açıkçası tosttan pek hoşlanmıyorum tabi saç elbisenede bağlı elbisene karar verdinmi

aslında tost çok tercih edilmiyor haklısın ama tabiki bizim yaşımıza örgü daha çok gidiyor hoş bir öneri:) teşekkür ederim ilgin için hoş bir model bulursam neden olmasın :) kıyafetim hazır narçiçeği kısa straplez sade bir elbise esmerim yakışan bir renk üstüne de tost düşündüm şimdilik:)

Canım elbisene bağlı ama ben balomda şöyle şık ve sade bir ense topuz yaptırmıştım ve çok beğenilmişti.Çünkü nerdeyse herkes maşa yaptırmıştı.Maşa yaptırcaksan da farklı şekilde tutam tutam toplattr,şık bi hava versin,ama güvendiğin kuaförün varsa elbiseni göster o karar versin keza ben öyle yapmıştım resmimi bulursam ekliyeyim;)

Canım elbisene bağlı ama ben balomda şöyle şık ve sade bir ense topuz yaptırmıştım ve çok beğenilmişti.Çünkü nerdeyse herkes maşa yaptırmıştı.Maşa yaptırcaksan da farklı şekilde tutam tutam toplattr,şık bi hava versin,ama güvendiğin kuaförün varsa elbiseni göster o karar versin keza ben öyle yapmıştım resmimi bulursam ekliyeyim;)
maşadan soğudum maşalı bir model kesinlikle istemiyorum kime sorsam maşa diyor :D
farklı olmak istedim tost modeli hoşuma gitti saç yapımda hacimli olduğu için öyle aklımın köşesinde kalmış topuz ağır gösterir diye aklıma bile getirmemiştim :)

http://static.weddingcometrue.com/weddcometrue/2010/01/jessica-alba-hairstyles-3.jpg

bu modeli yanlar bu şekilde daha kalın örgülerde olabilir altlar su dalgası seklinde deneyebilirsin :)

http://www.wedding-hairstyles.net/wp-content/uploads/2010/11/braided-updos2.jpg

buda hos bir topuz olur yani değişik şeyler deneyebilirsin o gün için ayrıca http://photos.posh24.com/p/478323/l/ashlee_simpson/style_tips_70s_hairbands.jpg şu şekil bantlarda çok hoş bir görüntü verebilir sade bir saça bunlar sadece benim tavsiyelerim tbiki :)

$37535_416306982557_592567557_4410301_3690504_n.jpg
bak burda yandan saçım arkadan pek bulamadım çok eğlenmiştik dağılmşları vardı:)Ama çok şık durmuştu..Yine de sen bilirsin..

http://static.weddingcometrue.com/weddcometrue/2010/01/jessica-alba-hairstyles-3.jpg

bu modeli yanlar bu şekilde daha kalın örgülerde olabilir altlar su dalgası seklinde deneyebilirsin :)

http://www.wedding-hairstyles.net/wp-content/uploads/2010/11/braided-updos2.jpg

buda hos bir topuz olur yani değişik şeyler deneyebilirsin o gün için ayrıca http://photos.posh24.com/p/478323/l/ashlee_simpson/style_tips_70s_hairbands.jpg şu şekil bantlarda çok hoş bir görüntü verebilir sade bir saça bunlar sadece benim tavsiyelerim tbiki :)

jessica ya bayıldım :) çok hoşlar kuaföre göstereceğim :)

giyeceğin kıyafeti görmeden yada sen tarifini verip fikir istemeden kimse doğru fikir veremez..yani sana o gece uyacak saç modelini..herkesin fikri çok hoş olmuş evet ama her o güzel modeller kıyafete gitmiyor ve ya oldukça iğrenç uyumsuz yada komik duruyor..kabak gibi kafa meydanda duruyr öle:))makyajda olunca tamam gari..ondan sen kıyafetinin fotosunu gerekirse kuaförüne götür görsün ona uyacak yaşına uygun birşey ayarlasın bence..

kıyafetinin üst tarafı çok hoş duruyor :) tepeden sevmiyorum ben topuzu önden gayet sade ve güzel duruyor arkası da hoştur eminim:16::16:

Saol tatlım uygun fiyata ve şık bir elbise için çok gezmiştim ve bunu bulmuştum Konya'dan..Saçımın arkası karışık değildi gayet sade dağılmış şekli var onu atıyım azcık fikir verir belki:) $20838_407512507557_592567557_4204022_4190765_n.jpg
o Alttan sarkan saçı toplu düşün :) Bu sadeliğe elbisene uygun bir deçiçek taktırdın mı süper olur;)Çünkü bütün kızlar da maşa vardı,Bi benle ev arkadaşımda çiçek vardı ve farklı olmuştu saçımız..Ev arkadaşım da küçük bir taç taktırmıştı saçına onu da deneyebilirsin:42:

Saol tatlım uygun fiyata ve şık bir elbise için çok gezmiştim ve bunu bulmuştum Konya'dan..Saçımın arkası karışık değildi gayet sade dağılmış şekli var onu atıyım azcık fikir verir belki:)Eki Görüntüle 175320
o Alttan sarkan saçı toplu düşün :) Bu sadeliğe elbisene uygun bir deçiçek taktırdın mı süper olur;)Çünkü bütün kızlar da maşa vardı,Bi benle ev arkadaşımda çiçek vardı ve farklı olmuştu saçımız..Ev arkadaşım da küçük bir taç taktırmıştı saçına onu da deneyebilirsin:42:

taç fikri çiçekten daha sıcak geldi bana fotoğraflar için yazdığın yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler çok hoşmuşsun kıyafetin saçın çiçeğin ayrı bir hava ayrı bir hoşluk katmış dağınık hali de ayrı bir güzel:16::16::16:

taç fikri çiçekten daha sıcak geldi bana fotoğraflar için yazdığın yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler çok hoşmuşsun kıyafetin saçın çiçeğin ayrı bir hava ayrı bir hoşluk katmış dağınık hali de ayrı bir güzel:16::16::16:

Tşkler tatlım;)çiçek benim küçük bişeydi öle nişana gider gbi büyük değildi:) Ama taç için de bakın mutlaka;):8:

ben de mezuniyet töreni için maşa düşünmüştüm ama doğru diyorsun herkes maşa yaptıracak farklı bişey bulmak lazım:)
benim saçlarım düz durmazlar malesef
topuz da istemem zaten balo değil mezuniyet töreni, daha da sade olunur
kafam karıştı bak şimdi:52:

yaa bende mezuiyet için maşa düşndüm çünkü kep gycez sanırm gne keple süper duruyo kepszde güzel tabii düz saç zaten eledim hiç düşünmedmde şimdi yorumlarda okuyunca tost ta olablr yanii de yakışırmı bana blmiyorum yaaa saçlarımıda boyatmak istiyorum koyu kahveye flana :):49:

yaa bende mezuiyet için maşa düşndüm çünkü kep gycez sanırm gne keple süper duruyo kepszde güzel tabii düz saç zaten eledim hiç düşünmedmde şimdi yorumlarda okuyunca tost ta olablr yanii de yakışırmı bana blmiyorum yaaa saçlarımıda boyatmak istiyorum koyu kahveye flana :):49:

canım koyu saça çok yakışıyor tost ve farklı hacimli duruşu oluyor ben beğeniyorum yani bence en azından mezuniyet öncesi yaptır bir dene duruşuna bak :)

Son düzenleme:
ben de mezuniyet töreni için maşa düşünmüştüm ama doğru diyorsun herkes maşa yaptıracak farklı bişey bulmak lazım:)
benim saçlarım düz durmazlar malesef
topuz da istemem zaten balo değil mezuniyet töreni, daha da sade olunur
kafam karıştı bak şimdi:52:

canım biz kepi özel bir kokteyl ile atıcaz balo da tost kep atarken kocaman dalga şeklinde hafif bir saç düşünüyorum sık ve küçük bukleler sevmiyorum gelin başı gibi :S ... maşa yapılan saça değişik şekillerde verilebilir:)

Back