Saç Kesim Şekilleri Balo için kısa saç modelleri bilen var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Saçlarımın önleri omuzlarımdan 1 cm , arkası 2 cm kadar yukarıda ama toplanabilir.. 1 hafta kaldı baloya..kaç haftadır arıyorum birde gece bozulmaması gerek sanırım bunun için kuaförlerin bir spreyi varmış saçları kıvırcık yapınca veya fön çekince sıkıyorlarmış ama ben sadece fön çektirmek ya da kıvırcık yaptırmak istemiyorum değişik olsun istiyorum bikaç tane ben buldum ama sizlerede danışayım dedim...böyle bir konu varmış ama cevap veren pek olmamış..aşağıdaki resimlerden hangisini beğenirseniz onu söyleyin...

yüz şeklime ve saç rengime göre...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu resimlerlerden ilki daha güzel ama elbiseni görebilseydik ona göre de bişeler söylerdik. Mesela bazı elbiselerde bukle bukle yapılmış saçlar daha hoş duruyor...

tatLımm üşenmedim aradım senin içinn opuyorumnanaktan

bak eğer saçların kısaysa açık kalmasındansa topuz yaptırman daha mantıklı

ve üstelik topuz balo için süper bi seçim diye dşünüyorumm ..

bu yüzden topuz modelleri buldum senin içinn ..

beğenirsin umarımopuyorumnanaktan

1.sac modelı cok guzelmıs her elbıseyle gıdebılecek bır sac modelı
ben bırde en son resımdekı jessıca alba nın saclarını begendım oda guzel olmus...

2.modelle sonuncu modeli(örgülü olan)karıştırsam :) önleri 2.modeldeki gibi kıvırcık olsa, sonuncu modeldeki gibi kıvırcık yaptırdığım yerin arkasını ördürerek toplatsam..güzel bir model olabilir :) ya da çok mu karışık bir model olur..

2 Tercihim var

ya benim gönderdiğim mesajdaki 1.resim ya da şimdi söylediğim 2 resmin karıştırılmış halini yaptırmayı düşünüyorum

fikir sundum taaaaatlım gerisi sana kalmışş ama son söylediğin çok hoş olur diye düşünüyorum

önlerini muhakkak kıvırcık bırak 2.modeldeki gibi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…