- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
Yazarım tabiki ne demek :)bir voyage belek gelini ben de ağustosta orada olacağım dönüşte izlenimlerini lütfen paylaşır mısın. çok güzel görünüyor fotoğraflar. ama yaşamak gerek tecrübelerden faydalanmak gerek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım tabiki ne demek :)bir voyage belek gelini ben de ağustosta orada olacağım dönüşte izlenimlerini lütfen paylaşır mısın. çok güzel görünüyor fotoğraflar. ama yaşamak gerek tecrübelerden faydalanmak gerek :)
Ayarlayanlar burayaaa güzel bir liste yapalım bizden sonrakiler içinnn
sorun olmaz ama çok pahalandı. Temmuz sonu zaten en pahalı dönem. Biz 2500 küsüre ayarlamıştık şu an 3120 tlTamamen nişanlıma bıraktım seçimi. Bodrum diyor. Ben de bekliyorum kendime süpriz olacak :)
Yalnız hala rezervasyon yapmadı. Temmuzun sonunda düğünümüz. Umarım sorun olmaz
benim evim sabit olacak canım ama misafir çay setini ben de almadım çok ufak tefek eksikler kaldı büyük parçaları tamamladım artık kalanı düğünden sonra tamamlarım kıyafete gelince hiç bişey almadım şu an tek aklımda kesin olan şu an kullandığım iç çamaşırlarını kullanmıycam atıcam düğünden sonra, gündelik evde giymelik eşofmanlar tişörtler alırım dışarda giyilenleri atmanın bi mantığı yok ama kafama takılan sen çeyizlik kaç gecelik aldın canım ?
hmm canım alabilirsem alayım o zaman, dediğin gibi şu an kullandığım pijamaları ben de beğenmiyorumBence misafir çay seti önemli canım almalısın. Ben 3 tane pierre cardin taytlı pijama takımı aldım, 2 tane penti şortlu pijama tk ve 1 kapri 1 gecelik aldım yine pentiden (3 al 2 öde vardı) Polar geceliğim eksik onu evlendikten sonra alıcam artık, bekarken kullandıklarımı beğenmiyorum.
Cnm bnde spiceyi tutmk istıyrmda işte endişeliyim harika mimarisi ama memnn klrmym bilmiorm07-12 eylül 2015 Spice hotel & Spa Belek
canım bizde çok beğenerek tuttuk evet dış görünüşü verdiği hizmetler güzel gibi duruyor gidip görcez bakalım inşallah memnun kalırızCnm bnde spiceyi tutmk istıyrmda işte endişeliyim harika mimarisi ama memnn klrmym bilmiorm
07-12 eylül canım bizimki aaa neden ki bi sorunmu var acaba :sİnşallah canım siz hangi tarihte tuttunuz bizde birazdan arayıp tutucz üç gündür rezervazsyon bölümüyle iletişime gecemiyoruz ne yazık ki
hadi bakalım sizinki de hayırlı olsunHmm ne güzl cnm hayrlı olsn. Bgn ayırttık sonnda :)
arkadaşım da temmuz sonu oraya gidiyor balayına:)canım bizde çok beğenerek tuttuk evet dış görünüşü verdiği hizmetler güzel gibi duruyor gidip görcez bakalım inşallah memnun kalırız
Ay evet bnde onu düşündümde şimdi zatn bisürü esyayla gidicz bide onlar yük olmasın diye düşündüm :)27-30 Ağustos Göreme/Nevşehir ... (Burası da sürpriz oldu habersiz rezervasyon yaptırmış.)
Düğün 23 Ağustosta... Başka bi sürprizi varmış beyimin bakalım 24-26 tarihlerinde :)
Acaba gelinlikle damatlığı da götürsek de güzel fotolar mı çeksek
Yaa eşim de almayalım yük etmeyelim dedi belki de kendi alır koyar valizeAy evet bnde onu düşündümde şimdi zatn bisürü esyayla gidicz bide onlar yük olmasın diye düşündüm :)