• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balllaaayıı ne oldu kızlarr

bir voyage belek gelini ben de ağustosta orada olacağım dönüşte izlenimlerini lütfen paylaşır mısın. çok güzel görünüyor fotoğraflar. ama yaşamak gerek tecrübelerden faydalanmak gerek :)
Yazarım tabiki ne demek :)

Bir hafta sonra kısmetse Sueno Beach Hotel de olucaz, okurken stajımı orda yapmıştım:KK48:
Göl evleri biraz denize uzak kalıyor ama göl evlerinde karar kıldık.
Sueno_Hotels_Beach_Giris02.jpg
IMG_2036.jpg

Ayarlayanlar burayaaa güzel bir liste yapalım bizden sonrakiler içinnn

Tamamen nişanlıma bıraktım seçimi. Bodrum diyor. Ben de bekliyorum kendime süpriz olacak :)

Yalnız hala rezervasyon yapmadı. Temmuzun sonunda düğünümüz. Umarım sorun olmaz :(

Nişanlım seçimi bana bıraktı 18 ekim düğün tarihimiz ama ben çook kararsızım

Tamamen nişanlıma bıraktım seçimi. Bodrum diyor. Ben de bekliyorum kendime süpriz olacak :)

Yalnız hala rezervasyon yapmadı. Temmuzun sonunda düğünümüz. Umarım sorun olmaz :KK43:
sorun olmaz ama çok pahalandı. Temmuz sonu zaten en pahalı dönem. Biz 2500 küsüre ayarlamıştık şu an 3120 tl

benim evim sabit olacak canım ama misafir çay setini ben de almadım çok ufak tefek eksikler kaldı büyük parçaları tamamladım artık kalanı düğünden sonra tamamlarım kıyafete gelince hiç bişey almadım şu an tek aklımda kesin olan şu an kullandığım iç çamaşırlarını kullanmıycam atıcam düğünden sonra, gündelik evde giymelik eşofmanlar tişörtler alırım dışarda giyilenleri atmanın bi mantığı yok ama kafama takılan sen çeyizlik kaç gecelik aldın canım ?

Bence misafir çay seti önemli canım almalısın. Ben 3 tane pierre cardin taytlı pijama takımı aldım, 2 tane penti şortlu pijama tk ve 1 kapri 1 gecelik aldım yine pentiden (3 al 2 öde vardı) Polar geceliğim eksik onu evlendikten sonra alıcam artık, bekarken kullandıklarımı beğenmiyorum.

Şu anda çeyizime fritöz ve can&canan çay kaşığı seti sipariş ediyorum, bi eksiğim daha tamamlanıyor inş :)

Bence misafir çay seti önemli canım almalısın. Ben 3 tane pierre cardin taytlı pijama takımı aldım, 2 tane penti şortlu pijama tk ve 1 kapri 1 gecelik aldım yine pentiden (3 al 2 öde vardı) Polar geceliğim eksik onu evlendikten sonra alıcam artık, bekarken kullandıklarımı beğenmiyorum.
hmm canım alabilirsem alayım o zaman, dediğin gibi şu an kullandığım pijamaları ben de beğenmiyorum

Cnm bnde spiceyi tutmk istıyrmda işte endişeliyim harika mimarisi ama memnn klrmym bilmiorm
canım bizde çok beğenerek tuttuk evet dış görünüşü verdiği hizmetler güzel gibi duruyor gidip görcez bakalım inşallah memnun kalırız

İnşallah canım siz hangi tarihte tuttunuz bizde birazdan arayıp tutucz üç gündür rezervazsyon bölümüyle iletişime gecemiyoruz ne yazık ki

Arkadaşlar merhaba kendi dügün hediyelerimi ve eşe dosta tasarım yaparken ki çok severim tasarımı bir mimar olarak kendimi bu işin içinde buldum ve bayilıyorum insanların mutluluğuna ortak olmaya ürünlerimi tasarımlarımi görmek isterseniz instagramdan takipleyin:)) Tutumutluluk

bende geçmiş yıl balayına gitmiş biri olarak size bi tavsiyede bulunmak istedim...
antalya belek ADAM EVE kesinlikle balayı oteli odanın heryeri koridorlar ayna ile kaplı... odanın ışıgının renginden tutunda jakuzının ıcındekı rengı kendınız ayarlayabılıyorsunuz... kesınlıkle balayı ıcın özel bi otel....

27-30 Ağustos Göreme/Nevşehir ... (Burası da sürpriz oldu habersiz rezervasyon yaptırmış.)
Düğün 23 Ağustosta... Başka bi sürprizi varmış beyimin bakalım 24-26 tarihlerinde :) :KK70:
Acaba gelinlikle damatlığı da götürsek de güzel fotolar mı çeksek :D

27-30 Ağustos Göreme/Nevşehir ... (Burası da sürpriz oldu habersiz rezervasyon yaptırmış.)
Düğün 23 Ağustosta... Başka bi sürprizi varmış beyimin bakalım 24-26 tarihlerinde :) :KK70:
Acaba gelinlikle damatlığı da götürsek de güzel fotolar mı çeksek :KK70:
Ay evet bnde onu düşündümde şimdi zatn bisürü esyayla gidicz bide onlar yük olmasın diye düşündüm :)

Ay evet bnde onu düşündümde şimdi zatn bisürü esyayla gidicz bide onlar yük olmasın diye düşündüm :)
Yaa eşim de almayalım yük etmeyelim dedi belki de kendi alır koyar valize :KK70:
İçimde kalmasın diye ona da eyvallah der :KK70:Uçakla gidicez sonuçta :D Sırtımızda mı götürcez sanki dedim bakalım :D

Back
X