Saç Rengi ve Saç Boyama Ballı bisküvi

ben gördüm hatta bu rengi bende çok beğenirim bulduğum birtaneyi paylaşayım

bende bi sonraki boyamda bu rengi istiyorum,
bizim buralarda oldukça geniş bi parfümeri deposuna sordum,
henüz hiç bir marka bu rengi çıkarmadı dediler,
sizlerin duyduğu bi markada var mı ,ballı bisküvi denen renkCADIARZU

ballı büskivi tek bi renk değil benm bildiğim dipler karamel gibi ya da açık kumral üstüne sarı uçlar da sarı olacak öyle tek renk dğeil bu yüzden ballı büskivi deniyor ztaen.resim ekleyebilseydim gösterirdimama 100msjın dolması laızm

Kızlar selam ilk resim benim saç rengimin aynısı hemen size formülünü veriyorum;

koleston tüp : 9.3 (altın sarısı ) % 70

loreal casting : 7.30 (bal köpüğü) %30
%9 açıcı koyuyorsunuz 1 ölçü. içine su ilave edebilirsiniz unutmayın eklediğiniz su boyanın rengini açmaz, koyulaştırır.. en fazla yarım çay bardagı su ilave ederseniz bu rengi kesinlikle elde edebilirsiniz... saçınız açık kumral ve koyu sarı tonlarına yakınsa tabii..

benimki açık kumral canım denicem %70 ve % 30u nasıl ayarlıyorsun göz kararımı
birde 9luk açıcı varya o bal köpüğününmü yoksa ilave mi alıyoruz birde koleston tüpten çıkmıyor dimi oksidan

Tüp boyalarda oksidanı ayrı alıyosun 6 lık var 9 luk var.

sanırım tüm boya karışımının içine oksidanı ekliyosun.hepsi karışıyo böylece...

Canım denersen resim ekle merakla bekliyorum...

yakında kafamızda saç kalmıyacak deneye deneyekaydirigubbakcemile2

valla canım şimdi değilde 1 ay sonra belki ben çünki eşimin korkusuna yavaş yavaş açıyorum bu ay açık kumral boyadım sonra koyu sarı boyucam kızmazsa üsütne bunu yaparım ancak :)

benim saçım bikaç ay önce böyleydi ama röfleliydi resimdeki saç renkleride röfle balyaj karışık bu rengi evde tututurmak mümkün değilboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…