ballet beautiful videoları ile 1 aylık çalışma.

Youtube dan befit kanalında dikkatimi çeken bir video ballet beautiful.

Bu üç videoda çalışacağım toplamda 35 dk sürüyor.

20.04.2015 ölçülerim:

Boy:158
Kilo:74

Bel çevresi 150 cm
Basen 117 cm
sol bacak 71 cm
sağ bacak:70 cm
sol kol 37 cm
sağ kol:35 cm

Bir ayın sonunda yeniden ölçülerimi alıp paylaşacağım.

güncel ölçüleriniz nedir acaba bacak icin olan video ise yariyor mu

güncel ölçüleriniz nedir acaba bacak icin olan video ise yariyor mu
açıkçası videoları yapamadım 2016 mart ayında diyetisyene gitti. 77 kiloda iken. Şu an 69 kiloyum, spor yapmaya vaktim olmuyor ama gün içinde yürüyebildiğim her yere yürüyorum. Sizin sorunuz sayesinde ölçülerime baktım.
Sağ kol:31 cm
Sol kol:30 cm
Sol bacak:60 cm
Sağ bacak:61 cm
bel çevresi:95
basen:106

Ben sadecw bacak icin iki videosunu yapıyorum bir bacagim 2 cm falan incelmisken biri 1 cm neden 1 cm oynuyor anlamadim

hangi videolari yaptin canim en fayda gördüğün videolar hangileri kac cm suan bacağın
bu alt bacak icin

birde ilk sayfada outer diye bir video var o. lean firm inner thigh videoyu atamadim kusura bakma. Kopyalamadi
Bir bacagim 55 54 dustu digeri 54 tu 53 dustu ama 53 bile bol geliyor olcerken 52

Outer thight ve inner thight yapıyorum Mary Helen Bowers çalışmalarını çok beğeniyorum müthiş acıtıyor çalışırken
Evet ben normalde hiçbir incelme yasayamazken bununla 1 cm görünce çok şaşırdım. Yediklerime dikkat etmedim. s
Yediklerime dikkat edersem daha iyi incelicem. Aslında birbirimize destek olabiliriz. Forumda pek yapan yok.

Evet ben normalde hiçbir incelme yasayamazken bununla 1 cm görünce çok şaşırdım. Yediklerime dikkat etmedim. s
Yediklerime dikkat edersem daha iyi incelicem. Aslında birbirimize destek olabiliriz. Forumda pek yapan yok.
benimde yaklaşık hafta falan oldu burada paylaşabiliriz bana uyar yazarım

Arkadaşlar videolar kaldirilmis, olur da bir sekilde bilgisayarına indirmis olaniniz var mı. Benimle paylasabilirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar videolar kaldirilmis, olur da bir sekilde bilgisayarına indirmis olaniniz var mı. Benimle paylasabilirseniz çok sevinirim
benim bilgisayarımda dış bacak ve iç bacak videoları var ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz göndereyim size

benim bilgisayarımda dış bacak ve iç bacak videoları var ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz göndereyim size

Ayy çok teşekkür ederim, çok mutlu olurum gercekten =) :KK68: wetransfer diye bir site var, oraya dosyayı yukleyip linklerini mail araciliglaar paylasabiliyorsunuz. Sizin icin de uygunsa ben özelden mail adresimi paylaşabilirim sizinle

Ayy çok teşekkür ederim, çok mutlu olurum gercekten =) :KK68: wetransfer diye bir site var, oraya dosyayı yukleyip linklerini mail araciliglaar paylasabiliyorsunuz. Sizin icin de uygunsa ben özelden mail adresimi paylaşabilirim sizinle
Tamam o zaman özelden gönderin mail adresini ben de göndermeyi deneyeyim ☺️

Tamam o zaman özelden gönderin mail adresini ben de göndermeyi deneyeyim ☺️

X