• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ballı agda enteresannn

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
96
33
İstanbul
arkadaslar ben ayda 3 defa kuafore gıdıp bıyıklarımı sırle aldırmakdan bıktım ıntten bır tarıf buldum deneyen var mı ve nasıl olur
Ağda her bayanın belirli sürelerde durağı konumundadır. İşte sizlere evde kendinizin hazırlayabileceği bir ağda tarifi. Bu tarifteki ağdayı bıyık bölgesi, bacak bölgesi ve kaşlarınızda kullanabilirsiniz.Malzemeler
200 g şeker
200 g bal
1/2 taze sıkılmış limon

Hazırlanışı
Şekeri uygun bir kapta ocağa koyun. Yüksek dereceli ısıda altın rengini alana kadar karıştırın. Ardından bal ve limon suyunu ekleyerek karıştırmaya devam edin. Karışım tamamen eridiğinde ocağın altını kapatın ve biraz ılık hale gelince ağda işlemine başlayın. Bu ağda ile bacaklarınızın yanı sıra, bıyık bölgesinde ve kaşlarınızı da alabilirsiniz..

yorumlarınızı beklıyorum ona gore yararı dokunur bıslere tk lerrrropuyorumnanaktan

Hazır sir ağda yada yüz için ağda bantları var...Ben bıyık ve alnımda dahil olmak üzere tüm vücudumu evde temizliyorum..
Neden bukadar uğraşılsınki...Yani bir kere alınca birkaç ay gerek kalmıyorsa eyvallah ama ağdanın yapacağı işi yapacaksa uğraşamam şahsen...Yeterince beter bir iş,heleki yazın çok zor...Bide ağdayı da evde yaparsam heryer yapış yapış olacak eminim....

Hazır sir ağda yada yüz için ağda bantları var...Ben bıyık ve alnımda dahil olmak üzere tüm vücudumu evde temizliyorum..
Neden bukadar uğraşılsınki...Yani bir kere alınca birkaç ay gerek kalmıyorsa eyvallah ama ağdanın yapacağı işi yapacaksa uğraşamam şahsen...Yeterince beter bir iş,heleki yazın çok zor...Bide ağdayı da evde yaparsam heryer yapış yapış olacak eminim....

evde nasıl yaılıyor markası ne canım ben bıtım kuaforden ya bır de basıt bır yer degıl ayda 3 defada gıdınce bıraz butce sarsılıyor

Back
X