- Konu Sahibi BarbieveKen
-
barbicim saç rengim bu kolesto'nun altın sarısı tüp boyasını aldım canım %6 lık oksidan almayı düşünüyordum! ne dersin bu renge tutarmı bu oksidanla?boshayallersmile
merhaba barbie bende bu renkte istiyorum saçlarımı kendi saç rengim açık kumral 5 ay önce koyu kumrala boyattım saçlarım iice açıldı hatta bazı yerler sarı çünkü kendi saçım açık kumral sarı arası ama bazı yerler koyu kumral çok fazla değil casting bal köpüğü uygulasam mı saçlarım yıprandığından casting dedim tutarmı ne yapmam gerekir canım turunculaşma olur mu banda bi fikir ver lütfen
kumral boyarsan koyu olur ama
sarılığı gider kiiiii
koleston açık küllü sarı alacaksın canım 11.1 oksidan %9 olacak.
ben kullanıyorum saçıma kızıllık vermeyen tek boya
Kızlarr sarıyla loreal casting balköpüğünü karıştırsam sizce güzel bir renk olurmu istediğim renk sarı değil..
Balköpüğü ama saçım kumral..
ikisi karışsa nasıl olur?
Barbieveken canim sana bir sorum olucak bir kac yerde ki topigni okudum ama koleston acik kullu sari mi yoksa koyu kullu sari mi kullandin goremedim....bende sacimi en son actirip boyattim kuafore exitence nin bal kumrali ile boyandi ama sacim kina gibi bir renk aldi turunculuk var bundan kurtulup bendee sariya donmek istiyorummm oksidan da kaclik kullanamam gerekir yardimci olursan cok sevinirim...acil cevap bekliyorum tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?