Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım piyasadaki boyaların çoğu turunculuk yapar hele hele senin söylediğin renkler tabiki yapar ama tenin bronzsa pek yakışır söylediğin renk karışımı![]()
Zaten tabanın açık , üstüne bu renk boyarsan 1-2 yıkamadan sonra alttaki sarılar o resimde olduğu gibi alttan çıkacak ve çok doğal bir saç rengi olacak kanımca![]()
![]()
Bahsettiğim boya bu canım , 1 yıkamada 45 dakika beklet ve zamanla 1-2 yıkamadan sonra sonucu mükemmel olacak![]()
Eki Görüntüle 238769
bu şaçınız bal köpüğü deildi dore bakır gibi geldi bana artı b şaçı boyarsanzz kesinn turuncu olcakk
b
öyle kulanınn rengi ğüzel![]()
bu şaçınız bal köpüğü deildi dore bakır gibi geldi bana artı b şaçı boyarsanzz kesinn turuncu olcakk
b
öyle kulanınn rengi ğüzel![]()
canım benim balköpğü değil tabikide balköpüğü ve altın sarısı yapsam üzerine çok mu turuncu olur diye sorayım dedim sizlere....bu arada senin bi önerin varmı...
şaçınızın üstüne bence kum sarısına boyatınn paletee yada koleston köpük boyasıylaa harika durcak eger köklü bir degişiklik istersende kahveye boya evde üzerine kuaförde krepe atırrr balı bisküvit rengi
cnm ben kum sarısı aramıştım da bulamamıştım,palette nin kum sarısı rengi var mı ki:44:
şaçınızın üstüne bence kum sarısına boyatınn paletee yada koleston köpük boyasıylaa harika durcak eger köklü bir degişiklik istersende kahveye boya evde üzerine kuaförde krepe atırrr balı bisküvit rengi
şu anki saç rengimin üzerine balköpüğü+ altın sarı boyasam turuncu olurmu arkadaşlar...
kum sarısı yok diye biliyorum palette ve kum sarısında...sen olduğundan emin misin?
palettenin tarçın bakırı ile papatyasını karıştır şekerim turuncu olur![]()