Saç Rengi ve Saç Boyama balköpüğü+altın sarı

canım piyasadaki boyaların çoğu turunculuk yapar hele hele senin söylediğin renkler tabiki yapar ama tenin bronzsa pek yakışır söylediğin renk karışımı:34:

canım piyasadaki boyaların çoğu turunculuk yapar hele hele senin söylediğin renkler tabiki yapar ama tenin bronzsa pek yakışır söylediğin renk karışımı:34:

ama ben beyaz tenliyim......kendi saçım avatarımdaki gibiydi açık bi kumraldı...açık kahve bal köpüğü gibi göz rengim..kaşlarımda kumral..değişiklik istiyorum...önerin varmı şöyle bu saçın üzerine..bu arada saçlarının eski halide güzeldi ama sarı biyerden sonra bayıyor bence..bu renge boyamakla çok ii yapmışsın..beğendim:34:

Şöyle bir renge ne dersin çok çok hoş :emir_bebek:

$efaeg.jpg

Zaten tabanın açık , üstüne bu renk boyarsan 1-2 yıkamadan sonra alttaki sarılar o resimde olduğu gibi alttan çıkacak ve çok doğal bir saç rengi olacak kanımca :61: :1:

Bahsettiğim boya bu canım , 1 yıkamada 45 dakika beklet ve zamanla 1-2 yıkamadan sonra sonucu mükemmel olacak :34:

$125958_buyuk.jpg

Zaten tabanın açık , üstüne bu renk boyarsan 1-2 yıkamadan sonra alttaki sarılar o resimde olduğu gibi alttan çıkacak ve çok doğal bir saç rengi olacak kanımca :61: :1:

Bahsettiğim boya bu canım , 1 yıkamada 45 dakika beklet ve zamanla 1-2 yıkamadan sonra sonucu mükemmel olacak :34:

Eki Görüntüle 238769

çok teşekkür ederim cnm ilgin için:))ben daha canlı bişeyler düşünmüştüm ama:(((o saç zaten bnm kndi saçımın gölgeli hali gibi...ben değişiklik istiyorum...başka fikir...lütfennnn...

Son düzenleme:
bu şaçınız bal köpüğü deildi dore bakır gibi geldi bana artı b şaçı boyarsanzz kesinn turuncu olcakk
b
öyle kulanınn rengi ğüzel:12:

bu şaçınız bal köpüğü deildi dore bakır gibi geldi bana artı b şaçı boyarsanzz kesinn turuncu olcakk
b
öyle kulanınn rengi ğüzel:12:

canım benim balköpğü değil tabikide balköpüğü ve altın sarısı yapsam üzerine çok mu turuncu olur diye sorayım dedim sizlere....bu arada senin bi önerin varmı...

canım benim balköpğü değil tabikide balköpüğü ve altın sarısı yapsam üzerine çok mu turuncu olur diye sorayım dedim sizlere....bu arada senin bi önerin varmı...

şaçınızın üstüne bence kum sarısına boyatınn paletee yada koleston köpük boyasıylaa harika durcak eger köklü bir degişiklik istersende kahveye boya evde üzerine kuaförde krepe atırrr balı bisküvit rengi

şaçınızın üstüne bence kum sarısına boyatınn paletee yada koleston köpük boyasıylaa harika durcak eger köklü bir degişiklik istersende kahveye boya evde üzerine kuaförde krepe atırrr balı bisküvit rengi

cnm ben kum sarısı aramıştım da bulamamıştım,palette nin kum sarısı rengi var mı ki:44:

cnm ben kum sarısı aramıştım da bulamamıştım,palette nin kum sarısı rengi var mı ki:44:

var cnm büyüknlaışveriş merkezlerinde felan bulabilirsinn migrosta watsonda bide paleteninn firmalrı neten siparişle rengi söylüyosun eve yoluyolardı geçen yıl:12:

kum sarısı yok diye biliyorum palette ve kum sarısında...sen olduğundan emin misin?

şu anki saç rengimin üzerine balköpüğü+ altın sarı boyasam turuncu olurmu arkadaşlar...

turuncu olmaz ama saç rengin doğal sanırım neden bozuyosun ne kadar güzel rengi var artık sadelik moda ünlülerin çoğu saçlarını boyatmıyo.çok pişman olursun boyatma şuan saç rengin çok güzel.boyattıktan sonra eski canlılığı olmuyo.kırıklar çoğalıyo aptal gibi boyattım ben :20::20:

palettenin tarçın bakırı ile papatyasını karıştır şekerim turuncu olur ;)

ben turuncu olmasın istiyorum zaten arkadaşım:62: üzerine direk balköpüğümü boyasam...yoksa kahve köpüğü+altın sarımı yapsam...çok sarı olsun istemiyorum..turunculukta istemiyorum..ne yapmalıyım...

Şİmdi öncelikle unutmaman gereken bi nokta var açık tenlisin bu yüzden sarıların bir çok tonu yüzünü soluk gösterecek, ancak platin sarılar ya da çok iyi tutturulmuş bir sarı tonu sana yakışacak. Ama tecrubeyle sabit ki sarıyı o denli tutturmak zor :) Ben yıllarca sarı tonlar kullandıktan sonra mutluluğu bronz kahve ve kahve tonlarında buldum. Bu renklerle yüzün çok daha canlı olur......
Ama yine de ben sarı istiyorum dersen ki bence diyorsun ;) En azından saç diplerinden 2 cm ilerden boyamaya başlaki yüzünde çok solukluk yaratmasın :3::3::3:

Back