• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkonumdaki eski koltugumu kendim yuzunu yeniledim fikir olsunnn

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
bu koltugu aslinda atmak istemistim ilk evime tasindigimda ama gelen misafirler oturup oooogg ammada rahatmis deyince vazgectim.Eski kiracilardan kalma bir esya oldugu icin icime sinmiyorudu .Bende evdeki artik kumaslardan koltugun yuzunu yeniledim gayette begenildi bende sevdim hem ayri bi hava katti balkona Sizde artik kumaslardan boyle seyler yapabilirsiniz hatta artik kumaslardan bu sekilde yer minderleri yapip yazin balkonda oturup cay keyfi yapmak parka piknige bahcede oturmaya harika olur bence

Simdide boyadim huzur verici oldu nasil olmus zimparaladim sonrada boyadim :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
canım gerçekten çok çok çok güzel olmuş çok beğendim...ama tek eksik bence koltuğun ahşap kısımlarını sprey boya ile boyasaydınız keşke...bence beyaz sprey boya ile boyarsanız, değil balkona, salonunuzun orta yerine bile yakışır vallahi :) 8 lira civarı sprey boyanın şişesi...denemelisin bence...

güzel olmuş canım eline emegine saglık bide boyarsan daha güzel olur bence:34::34:

çok şirin emeğinize sağlık güle güle kullanın.

Arkadaşın dediği gibi sprey boyayla pratık bir şekilde boyayıp daha şık görünüm elde edebilirsiniz.:34:

Harika fikir , çokda güzel olmuş ellerinize sağlık . Başka fikirleriniz varsa onlarıda bekliyorum:16:

Back
X