- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
Merhaba hanımlar , yeni taşındığım bu dairede çok şükür ki bir balkonum var ! :) Eski evimdeki balkon duşakabin boyutunda olduğundan bir de kombi oraya konulunca sadece kafam sığacak boyutta bir balkonum vardı maalesef Ama buradaki balkona çamaşır telimi kurunca bile bolca yer kalıyor İnşallah bunları okuyan okumayan herkesin daha da iyi evleri olur, ben bu balkona bir masa sandalye atıp da yazın da balkon keyfi yapmak istiyorum , ancak nereden alsam nasıl bir şey alsam bilemiyorum.. Bu konuda , ve balkon için saksı yahut hani balkon demirlerinden dışarı sallandırılan uzunca demirli saksılıklardan ( adını bilmiyorum mazur görün ) yada çok çok farklı öneriler de olabilir kabulümdür , inşallah konuma ilgi olur da resimlerini de çekip ölçülerini alıp güncellerim
Fikirlerinizi bekliyorum hanımlar Herkese teşekkürler
Edit : Balkonun resimlerini yüklüyorum :) Balkonda kombinin altındaki borular klima içinmiş..Klimam yok bağlatmadım o yüzden bir şey , almayı da pek düşünmüyorum açıkçası o borular çirkin duruyor epey bilmiyorum ne yapılabilir önerisi olan varsa dinlerim keyifle :) Bu arada patatesler , soğanlar ve sarımsaklar için koçtaştan 3lü sepet seti almıştım. Birini gazetelik olarak kullanıyorum. diğer 2si dışarıda resimlerini ekledim ilgilenen olursa diye. 3lü paket halinde boy boy içiçe 30 liraydı
Fikirlerinizi bekliyorum hanımlar Herkese teşekkürler
Edit : Balkonun resimlerini yüklüyorum :) Balkonda kombinin altındaki borular klima içinmiş..Klimam yok bağlatmadım o yüzden bir şey , almayı da pek düşünmüyorum açıkçası o borular çirkin duruyor epey bilmiyorum ne yapılabilir önerisi olan varsa dinlerim keyifle :) Bu arada patatesler , soğanlar ve sarımsaklar için koçtaştan 3lü sepet seti almıştım. Birini gazetelik olarak kullanıyorum. diğer 2si dışarıda resimlerini ekledim ilgilenen olursa diye. 3lü paket halinde boy boy içiçe 30 liraydı
Son düzenleyen: Moderatör: