• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkonum için fikir verirmisiniz.

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
kızlar benim balkonum kare ve bir oda genişliğinde..yani çok büyük olmasada küçük br oturma odası kadar var..bizim ailede bahçeye,o yoksa balkona çiçek ekmeye çok önem verilir..heryerden çiçek sarkar..bende bundan önceki balkonumu çok güzel dekore etmiştim kendimce..ama tayinciyiz gezip duruyoruz..bozdum tabiki o yüzden..
geçen yıl mersine taşıdık şimdi balkonumu yine çiçekler le dekore etmek istiyorum..2 yıl sonra tayin çıkacak yine bahçe mobilyası alamam..gideceğim yerde yer sıkıntısı çekerim..
çiçeklere nasıl bakacağım aşırı sıcak burası..bayılır o çiçekler kurur gider diye korkuyorum..bana önereceğiniz şeyler varsa bekliyorum:)))

bencede çiçekler bu sıcakta bayılır biz bile bayılıoruz bende mersindeyim canım nemden evdeki ççeklerim bile yapış yapış oluo balkonu sen düşün artık bence yapma çiçekelr kullanmalısın gerçeğinden ayırt edilemeyen yapma çiçekler var bi dene bence

haklsıın aslında nasıl muahafaza edeceğimi bilmiyorum bir sürü çiçeğim taşnma esnasında buruşmuş,mahvolmuş salon bitkilerim falan..hadi dedim yoldandır belki ama ne kadar uğraştıysam adam edemedim..
bi bakayım gerçeğe yakın çiçek bulursam bir kaç tane sarkıtma alırım..

Bende balkon çok severim. Aslında dayanıklı ve mevsimlik olmayan çiçekler ekebilirsin saksılarına. Bana her şarta uygunmuş gibi gelir sardunya. Ben sardunya delisi olduğum için belkide... çok yakıştırıyorum balkonlara.

ben küpe çiçeğini çok seviyorum ama o sıcağa fazla daynmazmış..şubat çiçeği önerdiler güneşi svermiş.bide sakız sardunyası dediler..herhalde ikisini ekeceğim..

Bende sakız ve normal top sardunya dediklerinden var 3 kış geçirdiler balkonda yazında güneş altında... Hiç kayıbım olmadı. Zaten fazlada su istemiyorlar sıcağı güneşi seviyorlar şu anda renk renk açtılar.

sardunya öneririm renk renk sardunyalar sıcağa güneşe dayanıklı bitkilerdir.
hem yaz boyu açtığından balkonun rengarenk olur...

kırmızı pembe koyu pembe bide byazdı galiba 4 tane sardunya aldım..tırnak çiçeği aldım..
adını bilmediğim 2 çiçek daha aldım bide şeker çiçeği aldım inşallah solmazlar balkonda..

Back
X