Balkondaki güvercinler!! yardimm

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
516
296
30
Merhaba kizlar bu konuyu nereye acacagimi pek bilemedim inşallah doğru yere aciyorumdur. En üst katta oturuyoruz ve balkonumla binanın çatısı arasında borular var balkon da maşallah uzun kuşlar için tam tuneme yeri yani kendi evimiz daha önce de kiracılar vardi 2 buçuk senedir ne yaptıysam yok olmuyor gitmiyor bu kuşlar görmeniz lazım hep afedersiniz ama kuş boku yani kap kara iğrenç bı hal aliyor sürekli temizliyorum daha balkon kurumadan gene geliyorlar. CD bagladik, poşet bagladik o boruyla çatı arasında kuşların durduğu yere 5 lt lik şişeler sikistirdim onları yere atıp gene durdular. Olmadı kalaslara aralıklı çivi yaptık inanın bende önce karşı çıktım yazık diye ama yok yani bı turlu gitmediler gene gelip konuyorlar pislik icinde bırakıyorlar duvarlar berbaet oldu. Biraz önce gene temizledjim bel diye bişey kalmadi. Hatta bı keresinde bı tanesi yuva yaptığı için 3 ay balkona çıkmadım kapısını bile açmadım rahatsız olmasın diye ama artık bı çözüm yolu bulmak istiyorum evim mahvoluyor. Kapatma imkanım şu an için yok maalesef o kesin çözüm gibi görünüyor bana da ama başka çözüm bulanlar vardır inşallah

Balkon fileleri var onlardan mi gerseniz acaba aklıma o geldi
Bende nette onu gördüm sipariş vermeyi düşünüyorum şu Corona dönemi bitince çok çok acil olmadıkça disardann binsiparis vermek istemiyorum hem kendimiz için hemde yazık çalışan kargoculari düşününce

Kuş filesini araştırın rahat edersiniz hem zarar da vermemiş olursunuz kuşlara. Fiyatı makul

X