İyi aksamlar herkese. Tayinimiz başka şehire çıktı. Dünya kadar masraf oldu zaten. Evin perdelerini değiştirmek zorunda kaldık. Artı klima aldık. Birinci kat olduğu ve apartmanlar birbirlerine yakın olduğu için balkon perdesi de aldık. Bizim apartman yöneticisi eşimi aramış bu renk perde site yönetimine uymuyormuş. Var mi böyle bsy yaa dünya kadar masraf yaptık 1.5, 2 ay sonra doğum yapacam bebeğime daha bsy bile alamadım. Ve perdeleri de öyle az buz bir parayla almadık. Sarı gri branda perdeler. Yönetimin evimin balkonuna karışmaya hakkı var mıdır? Yeni perde alıp bunları ne yapacağım. Aldığım yere iade edemem ölçü ile alındı. Ne yapabiliriz itiraz hakkımız var mıdır acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Balkon perdesi sorunu
- Konu Sahibi Kutbettin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı. Daha eşim sürekli yöneticiyi arayıp bsyler soruyor.Eve girmeden önce böyle bi konuda bilgilendirmemişler sonuçta bence karışmaya hakları yok
Yani bende çok şaşırdım. Acaba ben mi cahilim bsylerden bihaberim dedim.İlk kez böyle bir şey duyuyorum
Çok saçma geliyor kulağa. Onlara neymiş evinizdeki perdeden? Tamam renkleri biraz kötü gibi ama evinizin içi sonuçta, kim karışabilir? Ne yaptırımı olabilir ki, he deyin geçin bence. Trendyol’dan hazır satılıyordu onlar hazır ölçülü. Hem de ucuzdu. Keşke o şekilde alsaydınız, iadesi de olurdu.İyi aksamlar herkese. Tayinimiz başka şehire çıktı. Dünya kadar masraf oldu zaten. Evin perdelerini değiştirmek zorunda kaldık. Artı klima aldık. Birinci kat olduğu ve apartmanlar birbirlerine yakın olduğu için balkon perdesi de aldık. Bizim apartman yöneticisi eşimi aramış bu renk perde site yönetimine uymuyormuş. Var mi böyle bsy yaa dünya kadar masraf yaptık 1.5, 2 ay sonra doğum yapacam bebeğime daha bsy bile alamadım. Ve perdeleri de öyle az buz bir parayla almadık. Sarı gri branda perdeler. Yönetimin evimin balkonuna karışmaya hakkı var mıdır? Yeni perde alıp bunları ne yapacağım. Aldığım yere iade edemem ölçü ile alındı. Ne yapabiliriz itiraz hakkımız var mıdır acaba
Yani bende çok şaşırdım. Acaba ben mi cahilim bsyden bihaberim dedim.
Kaç daireli bir site acaba sizinkisi?
Ya işte ölçüler tutmayabilir dedik. Bir de kaç gün kargoyu da beklemeyelim dedik. Hem böyle olacağını bilemedik ki. Evimin içerisi sonuçta değil mi.Çok saçma geliyor kulağa. Onlara neymiş evinizdeki perdeden? Tamam renkleri biraz kötü gibi ama evinizin içi sonuçta, kim karışabilir? Ne yaptırımı olabilir ki, he deyin geçin bence. Trendyol’dan hazır satılıyordu onlar hazır ölçülü. Hem de ucuzdu. Keşke o şekilde alsaydınız, iadesi de olurdu.
İnan hiç bilmiyorum. Daha 6 7 gün oldu geleli ama epey var kaç site yanyana hepKaç daireli bir site acaba sizinkisi?
İşinize yarar bir link buldum atayım,İnan hiç bilmiyorum. Daha 6 7 gün oldu geleli ama epey var kaç site yanyana hep
Galiba yönetici haklı çıktı
Bizim yaşadığımız muhit iyidir, binamız da sağlam elittir yani öyle böyle değil. Karşımızdaki sitede daire fiyatları 15-20 milyon. Arkadaşım da oturuyor sık sık gidiyorum. Hiç böyle şey görmedim, duymadım.Ya işte ölçüler tutmayabilir dedik. Bir de kaç gün kargoyu da beklemeyelim dedik. Hem böyle olacağını bilemedik ki. Evimin içerisi sonuçta değil mi.
Çok teşekkür ederim. Okudum ama işte burada asamazsınız diye bir şey yok herkesin balkonunda korniş var perdeler takılı ve kiminin gelişi güzel sarkıtılmıs kiminin yarısı var yarısı yok kiminin bej kiminin gri falan ama renk yasağı çok şaşırttı beni.İşinize yarar bir link buldum atayım,
Galiba yönetici haklı çıktı
Çok teşekkür ederim. Okudum ama işte burada asamazsınız diye bir şey yok herkesin balkonunda korniş var perdeler takılı ve kiminin gelişi güzel sarkıtılmıs kiminin yarısı var yarısı yok kiminin bej kiminin gri falan ama renk yasağı çok şaşırttı beni.
Aman zaten dert tasa doluyuz taktıkları şeye bak ya öfff
Az önce #gelengiden sağolsun link attı varmış böyle birşey ama renge karışmaları saçma geldi bana. Aksine gittiğimiz yerde sadece bu krem renk vardı şans işte. Krem alırsam kirlenir çabuk diye almadım. Halledeceğiz bir şekildeBizim yaşadığımız muhit iyidir, binamız da sağlam elittir yani öyle böyle değil. Karşımızdaki sitede daire fiyatları 15-20 milyon. Arkadaşım da oturuyor sık sık gidiyorum. Hiç böyle şey görmedim, duymadım.
Ahhh hiç deme. Devlet dairesi sanki.Aman zaten dert tasa doluyuz taktıkları şeye bak ya öfff
Eşim dün diretmiş değiştirmem demiş. Aldım bir kere nasıl gidip bir daha alayım diye. Adam da binayı çirkin gösteriyor demiş. Sitenin kuralıymıs hayatımda ilk defa böyle saçma bsy duydum.bahane bence böyle saçma bişey olamaz senın evinin camına perdene karışamaz kiranı o verıyor sanki tırnaklarınızı gösterın
nerde yazıyıormuş o kural kim koyuyormuş mesela anormal ya insanları rahatsız edecek bi durum da yokEşim dün diretmiş değiştirmem demiş. Aldım bir kere nasıl gidip bir daha alayım diye. Adam da binayı çirkin gösteriyor demiş. Sitenin kuralıymıs hayatımda ilk defa böyle saçma bsy duydum.
Kendilerinin koydukları saçma kurallar işte. Bu yazı bu perdeyle geçirecekmişiz. İnsanların uğraştıkları şeylere bakın.nerde yazıyıormuş o kural kim koyuyormuş mesela anormal ya insanları rahatsız edecek bi durum da yok
saçma sapan çok mantıksız geldi cıdden banaKendilerinin koydukları saçma kurallar işte. Bu yazı bu perdeyle geçirecekmişiz. İnsanların uğraştıkları şeylere bakın.