balkon brandası yardım kızlar..

serolayn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
108
16
46
47
İstanbul
ilk önce merhabalar. ben kiracıyım ve dar uzun bir balkonum var ve en kötüsü cadde üzeri oturuyorum. bütün toz güneş ve güvercinler balkonumu mesken tutmuş vaziyette ve baalkonda çay bile içsem karşı apartmanın komşularıyla göz göze geliyoruz bu durumda balkonumu hiç kullanamıyorum. çarşafla filanda örtmek istemiyorum. aranızda naylon veya kumaş branda kullanan varmı nasıl monte ediliyor ve maliyeti düşük olması lazım nede olsa kiracıyım.belki başka önerilerinizde vardır. yardımlarınızı bekliyorum bi akıl verin lütfen..

ilk önce merhabalar. ben kiracıyım ve dar uzun bir balkonum var ve en kötüsü cadde üzeri oturuyorum. bütün toz güneş ve güvercinler balkonumu mesken tutmuş vaziyette ve baalkonda çay bile içsem karşı apartmanın komşularıyla göz göze geliyoruz bu durumda balkonumu hiç kullanamıyorum. çarşafla filanda örtmek istemiyorum. aranızda naylon veya kumaş branda kullanan varmı nasıl monte ediliyor ve maliyeti düşük olması lazım nede olsa kiracıyım.belki başka önerilerinizde vardır. yardımlarınızı bekliyorum bi akıl verin lütfen..

ben kullanıyorum cnm, geçen sene yaptırmıştım. tam hatırlamıyorum ama öyle çok maliyetli bişi diil. benim balkonum 5-6 metre var sanırım 30-35 tl filan ödemiştim geçen sene. kornişle normal perde gibi takılıyo. balkonda kornişin yoksa senin bi de o masrafın olur ama yine de fazla tutmaz. güneşi,tozu hatta gürültüyü bile biraz engelliyo. tavsiye ederim:1:

canım balkonun demir parmaklıkmı duvarmı
eğer parmaklıksa mavi balkon brandası alabilirsin metresi 5 lira falan sanırım
parmaklıkların arasından geçirerek yapablirsin
üstten görünüo dersen balkona korniş takdırıp perde diktirebilirsin

bende balkonuma yaptırmayı düşünüyorum ama benimkisi öyle kornişli filan değil çadır brandası da denilen türden birşey hatta bu sigara yasağıyla birlikte cafelerin bahşelere yaptığı naylon gibi şeffaf kısımlarıda bulunan bir branda açmak istediğinde kenarlarında fermuar var ordan açarak yukarıya katlayıp çıtçıtıyla tutturuyorsun. kapatmak istediğinde fermuarları çekiyorsun. kışın soğuğuda engelliyor hem.

ben kullanıyorum cnm, geçen sene yaptırmıştım. tam hatırlamıyorum ama öyle çok maliyetli bişi diil. benim balkonum 5-6 metre var sanırım 30-35 tl filan ödemiştim geçen sene. kornişle normal perde gibi takılıyo. balkonda kornişin yoksa senin bi de o masrafın olur ama yine de fazla tutmaz. güneşi,tozu hatta gürültüyü bile biraz engelliyo. tavsiye ederim:1:

canım dediğin naylonmu kumaş brandamı bu arada yardımlarınız için tşk ederim akıl akıldan üstün derler.

canım balkonun demir parmaklıkmı duvarmı
eğer parmaklıksa mavi balkon brandası alabilirsin metresi 5 lira falan sanırım
parmaklıkların arasından geçirerek yapablirsin
üstten görünüo dersen balkona korniş takdırıp perde diktirebilirsin

canım balkonum demir değil ama kabak gibi görünüyoruz işte ben koçtaşdan naylon branda gördüm ama kullanışlımı bilemedim.perdede diktirmek istemiyorum hem zahmetli hemde uçar diye korkuyorum.yarın bi brandacılara gitmek lazım işte ev kira olunca kılı kırk yarıyoruz.ayrıca yardımın için tşk ederim.

antalyada güneş nedeniyle birçok evin balkonunda kalın perde var...bazı perdeler çizgili düz bazı perdeler altan büzgülü yarıya kadar toplandığında altı fırfırlı çok şirin görünüyor.....yakından görmedim ama sanırım güneşlikler gibi yada daha kalın perdeler balkon kornişine geçiriliyor....evinde fazla güneşlik varsa bence onu kullanabilirsin...hem masraf etmemiş olursun....

Back
X