• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkanlardaki osmanlı eserleri (bilyorm gne yeri değil,yardım alcagm bska yr yktu çnk

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
osmanlı devletinin balkanlara hakım olmaya baslamasından sonra (olduktan sonra) burada meydana getirdiği mimari eserler (cami han hamam köprü medrese...)hakkında bilgi verebilir misniz? resim,bu konuyu bulabılecegım kutuphane(istanbul),kıtap adı vs. işde bana yardım edebilir misinizz???turkbayragi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::sm_confused::sm_confused:

canım sorua cevap için yazmıyorum ama başlığın gözüme çok takıldı tatlım keşke daha düzgün yazsaydın söylemek istedim... yerimseniben

google da balkanlardaki osmanlı eserleri diye yazdığında 60.000 civarında sonuç çıkıyor....
Nasıl hiçbirşey bulamazsın çok ilginç....

tabikide çıkıyor ama ya bir liste haline ya sadece tarihleriyle felan bana genelde görsel belge lazım ve bulduklarımdan aynı resmı ıkı farklı eser için bile kullanmışlar bende bunu ödev olarak sunacagım ıcın dogrulugundan emın olmak ısdedıgım seylerı yazmak hazırlamak ısterim...

O liste halinde çıkan eserleri de tek tek google da aratırsan detaylı bilgilere ulaşabilirsin...
Bana biraz armut piş ağzıma düş istiyorsun gibi geldi....
Biz eskiden ödev hazırlarken kütüphane köşelerinde bir dolu ansiklopedide araştırma yapıp kara kara sayfaların fotokopisini çekmeye çalışıp resimleri kesip yapıştırıpp ödevler hazırlardık...
Şimdi siin elinizin altında internet var ama iki kelime yazıp google da artmaya üşeniyorsunuz....

LÜtfen uzatmayın s adece eserlerın ısımlerı olarak bulamadım o kadarını ben de bılıyorum ayrıyetten bır goturen olsa ya da gıtmeme ızın verseler tabıkı de gıderım bu kadarını ben de bılıyorum ama ben kendı basımın caresıne bakarım yardım etmesenız de olur bu kadar saatten sonra yaptıgınız yardımdan ne hayır gelırse artık

Back