• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Balkan Zerafeti... Bindallı ,Şalvar,Kınalık (Bakmadan geçmeyin pişman olursunuz)

Çok hoş;balkanlar tadında ;ancak kilolu göstermiş.Daha zarif modeller olsaydı belki kınamızda giyerdik..

Eskiden Osmanlı zamanında kıyafetler ihtişamlı ve kabarıkmış bunlarda günümüze kadar gelen örnekleri...

cok begendimm kilol göstermiş ewer ama ben zayıfım allahtan kendme ideal gördümm paylasım için teşekkürlerr

NUSYA MODAEVİ İstanbul Bayrampaşa'da ordan iletişime geçip sorabilirsin...Özelde tel numarasını vereyim istersen...:1:

çooooooooooook begendim 3 model kaldı kafamda ve ama kadıfe elbise yok mu kınalarda hani giyiyoruz ya yakınlaqrımızın kınalarında?
biz göçmeniz bende kadife don yelek var ama saten de süpermiş alabilirim ama iste gidememki provaya

çooooooooooook begendim 3 model kaldı kafamda ve ama kadıfe elbise yok mu kınalarda hani giyiyoruz ya yakınlaqrımızın kınalarında?
biz göçmeniz bende kadife don yelek var ama saten de süpermiş alabilirim ama iste gidememki provaya

Canım sen bulgaristan göçmenlerinni giydiği kadife işlemeli kumaştan olanının diyorsun değil mi?? Bunlar genelde boşnakların ve arnavutların kullandığı modeller saten ağırlıklı onlarınkii.. Kumaşını alır diktirebilirsin... bende saten kumaşı çokk beğendimm...

Fiyatlarını nusya modaevine sorabilirsin canım internet sayfasında telefonu var.. :46:

Son düzenleme:
kınam için çok araştırmıştım bir boşnak olarak bu kıyafetleri bulduğumdada bana çok ters bir yerdeydi nasip olmadı ama benzeri birşey giymiştim bende :)

Yöresel kıyafetler çok hoşuma gidiyor...Boşnak ve Arnavut şalvarlarına baylıyorum :) aynı zamanda bizim Türkiyemizde de var yörelerimize ait onlarda hoşuma gidiyor Kütahya - Bursa - Çankırı...vb bi çok şehirde var böyle şeyler

çok güzeller :16:
bende istiyodum bunlardan ama nereden bulacağımı bilemiyodum, çok teşekkürler paylaşım için :34:

Back