Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinizden allah razı olsun iyiyki varsınız nasip değilmiş demekki napalım gelen herşey rabbimden inşallah hayırlısnı verir hakkımızda

afiyet olsun selected'mm kaşıklarında pek guzelmiş..
beğendiysen al ceylanım hediyem olsun benim minik kuşuma opuyorumnanaktan

hepinizden allah razı olsun iyiyki varsınız nasip değilmiş demekki napalım gelen herşey rabbimden inşallah hayırlısnı verir hakkımızda

elcihincim şimdi sana üzülme desem.. biliyorum üzülme demekle olmuyo..
insan her ay istiyo umutlanıyo..
eğer bu yolda bi tedavide görüyorsa insan sonucunuda almak istiyo.. anlıyorum tatlım seni..
sadece şunu bilmeni isterim bizler dün senin yanındaydık, bügünde, yarında yanında olacağız.. birlikte aynı yolda yürüyoruz.. kaydirigubbakcemile5 ve hep senin yanında olucaz..:teselli:a.s.

bende son aşılamamı oldum test aldım evde duruyo.. ama yapmıyorum.. sabrediyorum.. negatife okadar çok alışmışızki.. nasılsa tek çizgi çıkardır diye günümü bekliyorum..

kısmet artık. herşeyin hayırlısı Allahtan

selectim canım çok saol tatlım zaten yaparken nasılsa tek çizgi diyerek yapmıştım ama işte önceki yaptığım testte çıkıncada acabamı demekten kendimi alamadım neyse ya hayırlısı böyleymiş

günaydın kızlar bende sizler için bişeyler hazırlamak istiyorum vakit bulunca
böyle olmuyo hep eli boş geliyorum partiye utanıyorum valla

elchin daha karamsar düşünmek için çok erken adet olmamışsın daha olmadığın içinde umudunu kaybetme lütfen

bebeğim senin canım saolsun biz yaparız sen yersin hehehe
şeyyyy karamsar değilim tatlım iyiyim

hoşgeldin laz kızı nasılsın tatlım dün çıkmak zorunda kalmıştım ve cevap yazamadım sana

aaaaaaa görünüyo aslında tatlım masa niye görünmedi acaba sana

galiba bana yiyecek bişey kalmamış ondan olabilirmi acep
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…