Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım özel olmazss ne için umudun tükendi

Hoşgeldinn elif_ba:dance:iyi eğlencelerrr diliyorum

balım kaplumbağan çok tatlı ama nasıl ellıyosun anacım onu bende hayvanları çok severim ama dokunamam

All sana:mymeka:bidaha duymucam kurnazımm :mymeka:ümitleri tükenmiş:dilcikar:dua ett nan gelecekk bebelerkaydirigubbakcemile5

:1no2:valla tükendi ya balum 4 sene oldu artık olursa olur olmazsa olmaz nedim gardaşşşş

:1no2:valla tükendi ya balum 4 sene oldu artık olursa olur olmazsa olmaz nedim gardaşşşş

:1shok:[Bnan 4 yılmı olduuufisfisfis niye bekliyon be kurnazımm doğal yoldan gelmiyo bu veletlerr.aşılama tüp bebe yaptırsan düşünmüyormusunfisfisfis[/B]

Bir hamiş kalsaktaaa şöylee keyiff yapsakkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok:[Bnan 4 yılmı olduuufisfisfis niye bekliyon be kurnazımm doğal yoldan gelmiyo bu veletlerr.aşılama tüp bebe yaptırsan düşünmüyormusunfisfisfis[/B]

:1no2:aşılama ve tüp bebekte istemiyorum nebileyim eşimin ameliyat olmasını bekliyoruz varikosel varya ama ameliyat olsa bile yine olmazsa son çare tabi tüb bebek olur:uhm:

anacım adamlar bile şişmiş bizde tık yok be balum:sm_confused: :roflol:

http://resimler.oyunlife.com/hamile_kiyafetleri.jpg[/IMG
:roflol: alsak şöyle hamile kıyafetleri ne olur sanki:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…