- Konu Sahibi EU3
-
ahaaaaaaa
cennete dustum hepsi benim bu cigaralarin
benim yumoslarda icsin oh cekin yavrular icinizeeeedelikafaduldendelikafadulden:içelim::içelim::içelim:
sen yavas gel asımmmmm......
:içelim::içelim::içelim:
ıcelım guzelleselımzemuszemushihoyyyt:dance:
asım bılıyorum hos hatunsun msnde gormmustum senı..Şeniz:içelim::içelim::içelim:
ohhhhhhh
gececiler nasil belli oluyor amaaaaaaa
kiz benim k......m daha guzel shakiradan:umursamaz::umursamaz:
ve daha guzel oynarim
balkafam bende geldimyaklaşık 180 aydır bebeği gelmeyen ben kalmışım kusur ama gesmedeydik kociş tatildede ondan gelemedim şimdi katılsam olurmu tatlişimŞeniz
kızlar hepinize selamlar a.s.
şarkıda süper hani bayıldım valla:dance:
[/FONT][/B]
pınkım canım 180 ayın acısı ınsalalh en yakın zamnda gececekkkkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
hihoyyytBeyzamm canım hoşgelldinn delüm :1rolleyes:Kız adet olunca partı verecegımı söylemiştim sanazemuszemus Gel karşılıklııı atalımm bizim çarpıntıları anladın sen onudelikafaduldenkız allah iyiliğini versin partimi veriyon aşkolsun bana niye davetiye yollamadım delümmmmmopuyorumnanaktan
Gell canım seninde hamiş bölümüne alalımm otr sen bizii izle sositososito
anam çok şişim günlerdir
karnım davul oldu
tepinemiyomda
inse
:umursamaz:
:roflol:Laluzumm hoşgeldınnopuyorumnanaktanUla iyi eğlencelerBalsurat bende geldim burdayım.delikafaduldenzemuszemuskaydirigubbakcemile5
Ben sana dedim ama gelicek diyeee .Biliyordum çünküü.:jeyyar:AZ çok vücudumuzu tanıyoruz hatta dktor bile oldumm..:jeyyar:Seninkii gelmesinn inşallahhhsositosositoBALSURAT bendede belirtiler başladı gibi aslında daha bir hafta var ama kasık ağrılarım ve yorgunluk var .Bu belirtiler başaka bir şeyin habercisimi onu bilmiyorum.Neyse ya hadi eğlenelim biz .BALSURAT bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur derler sen bu aya gelecek te gelecek diye tutturdun.Sonundada geldi..kaydirigubbakcemile3zemuszemushihoyyythihoyyytalkisalkisalkis:teytey::sm_cool::sm_cool:
Hülyamm hoşgeldınn canımmopuyorumnanaktan:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
diye diye getirdin en sonunda kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Güllll hoşgeldınn canımmopuyorumnanaktanballlllııııımmmm kıss geç oldu ama geldim bende gıııı ohhhhhh ohhhh dinleye dinleye geldim şarkını hopppaaaa hp hop hop allahhhhh şappi şappi amannnn benim de kos koca 31 ay olmuş kıssssssss amannnnnn amma tambeliz kıss
Ulaa ben dedimm sana pazar günü diye geldimi başlıcak diyeee..:mymeka:ne oldu nan delüüü niye kızıyon:dilcikar::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
lmaz: lmaz:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
seni gidi koca balkafa seni
birincisi diye diye getirdin
ikiniciside bensiz kutladin insan bi gun daha bekler
nan kanepelerl bıtmıs nee yetısemedım ben..
balkafa sıgara gec oldu ama neyse...
kolıden cıkardım almak kolay olsunnn..
sakıra kemerımı ve zıllerımı taktım oynamaya baslıyacamm...,
memleketıne ozgu bıde kolbastı yapppp
:roflol::roflol::roflol:delülerim:asigim::teytey::teytey::teytey::teytey:
ahaaaaaaa
cennete dustum hepsi benim bu cigaralarin
benim yumoslarda icsin oh cekin yavrular icinizeeeedelikafaduldendelikafadulden:içelim::içelim::içelim:
Canım ne iyi etmişsin shakıraa yı getirrmekleeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2nana balkafa shakıra kemerı yerıne sana shakıra getırdın...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanCanımmm pinkimm hoşgeldinnbuyrunnnnnnnnn Akşam sancım avrdı gelemedim:asigim:.İnşallahh en kısa zamanda gelicekkk valla keyfi bilir isterr gelirr isterr gelmezzzemuszemuszemuszemusparti başı balkafaaaam uyudunmuuu tatlım benim seni çok seviyorum inş en kısa zamanda gelicek bebişin hayırlısıyla ve sağlıkla gelicek:Saruboceq:zemuszemus
buyrunnnnnnnnnGönülyarasııı canımm hoşgeldinnnnayy balsurat cım hayırlı olsun bacım...
bende geldimmmm...........delikafadulden
:dance::dance:Maşallahhh inşallahh 180 de takılı kalır bu kırmızı kartta bir daha 9 ay hiç gelmezz:Saruboceq:balkafam bende geldimyaklaşık 180 aydır bebeği gelmeyen ben kalmışım kusur ama gesmedeydik kociş tatildede ondan gelemedim şimdi katılsam olurmu tatlişimŞeniz
kızlar hepinize selamlar a.s.
şarkıda süper hani bayıldım valla:dance:
Asimm nan shakırayamı özendin yoksaa...sırnaşık şeyHadiii seninkinide görelimm atla ortayaaaa ...zemuszemuszemuszemus:içelim::içelim::içelim:
ohhhhhhh
gececiler nasil belli oluyor amaaaaaaa
kiz benim k......m daha guzel shakiradan:umursamaz::umursamaz:
ve daha guzel oynarim
Sabomm sabolimm gelmişş fıstıgımmm hoşgelmişsinnbuyrunnnnnnnnnkARPUZZ çok güzel görünüyorr ohh soğuk soğukk iyi gidicekkk delikafaduldenUleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn bensiz parti he :mymeka:
olmamasını tercih ederdik elbet .. diye diye getirdin kırmızı kafayı :mymeka:
Ama kısır çok güzel görünüyorrr delikafadulden delikafadulden
partiye yetişemedim ama olsun elim boş gelmedim
Ballom parti için özel şettirdim :jeyyar:
Ama kimseciklerde kalmamış mafoldumben
kaydirigubbakcemile3Anaa kimleri görüyorummm .Kızz seni hangi rüzgar attım DELÜmmm:asigim:fosilimm:asigim:hoşgeldinnn ..Ben çatlaksam sende delüsün biliyosunn:roflol::roflol:ulan bal sen hakkat dlisin heaaa dedi dedi yaptı sonunda çatlak
:dance::dance::dance::dance:İncitanem canımm hoşgeldinn sağolasınnnopuyorumnanaktanŞeniz
Ooo klomen arkadaşımm gelmişş hoşgeldın umutlumbuyrunnnnnnnnnYanii Balım sonunda 30 u devirdin haa. Diyeee diyee zorla getirdin kırmızı kartı.lmaz:
Amaannn sağlık olsun ayoll. Benim daha 16. ayım. Yaa sabah sabah geldim ben partiye elim de booş şimdi.:1closedeyes: Ben de bi roman havası attırsam olur dimii.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ılle de roman olsuun
ıster çamurdaaan olsuun
O da Allahın kuluu
Her kim olursa olsuunn
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Anam klomen arkadaşımm gelmişş hoşgeldınnn richberry sağolasın buyrunnnnnnnnnBALIM BENDE GELDIM CNM HAYIRLI OLSUN PARTIN
HERSEY SÜPER GÖRÜNÜYO:lepi:
DUR BENDE BI SALLAYAYIM:roflol:
:dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
OHHHHH SEFAMIZ OLSUNNN:hooray:
delikafaduldendelikafaduldenGüzell hamişimizz hoşgeldinnn sevommmmmbuyrunnnnnnnnnUlaa yetiştin işte partiyee:jeyyar:Benim kırmızılarrr hiç şaşmazz sevomm günü geldimi trikkkkk kaydirigubbakcemile3Bensiz parti yaptınız he:gitme:
hüüüüüüüüü:roflol:
senin şu kırmızılar bekleyemedi mi 1 gün daha
bana hiçbişey bırakmamışlar
herşeyi silip süpürmüşler hainlercokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?