- Konu Sahibi EU3
-
- #6.761
heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi::asigim:Peki yabanum [/RIGHT]nan bayramöa daha çok var iyileş ondan sonra:mymeka:
ablacım iyi değilim gribim çok kötü durumdayım..
akşama iftara misafirlerim var...
temizlik yapıyorum birazdan yemeklere başlıyacam..
heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn
zaten bayram geliyordu o zaman yapardın benim eşim her zaman dreki misafir camını kontrole gelmiyor niye siliyorsun diye
:roflol::roflol::roflol:Ula leşimm çıkttı nan bütün camlarıı sildimm havaa sıcakk ölcem nasıl geleyimmkaydirigubbakcemile3kızma:kedi:temem temem demek gelemiyorsun heee al sana :mymeka:
la gönül napin
balım benimde bir haftadır devam ediyo önce bogaz ağrısıyla başladı..mafoldumben
merhaba kızlar bu gün çok mutluuyum :teytey: :teytey: elşim çarşı izninde kamerayla konuştum çoközledim yaaa :teytey: :asigim:
merhaba kızlar bu gün çok mutluuyum :teytey: :teytey: elşim çarşı izninde kamerayla konuştum çoközledim yaaa :teytey: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?