Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn

nan bayramöa daha çok var iyileş ondan sonra:mymeka:

zaten bayram geliyordu o zaman yapardın benim eşim her zaman dreki misafir camını kontrole gelmiyor niye siliyorsun diye

sunay ablacım merhaba nasılsın...bal ne yapıyorsun..

gönülüm şimdi cıkıyorum sonra gelırım dahahyemek yapılcak kollarım kesıldıı offfkaydirigubbakcemile4sonra gelirimm canım:gitme:

ablacım iyi değilim gribim çok kötü durumdayım..
akşama iftara misafirlerim var...
temizlik yapıyorum birazdan yemeklere başlıyacam..

ablacım iyi değilim gribim çok kötü durumdayım..
akşama iftara misafirlerim var...
temizlik yapıyorum birazdan yemeklere başlıyacam..

gönülüm kaptık şifayı benim 9 gündür devam ediyorrr:gitme:mendiller bitti evdekaydirigubbakcemile3

gönülüm geçmiş olsun canım çok kötü ben daha yeni iyileşiyorum dinlenmen lazım

balım benimde bir haftadır devam ediyo önce bogaz ağrısıyla başladı..mafoldumben

heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn

temem temem demek gelemiyorsun heee al sana :mymeka:

la gönül napin

temem temem demek gelemiyorsun heee al sana :mymeka:

la gönül napin
:roflol::roflol::roflol:Ula leşimm çıkttı nan bütün camlarıı sildimm havaa sıcakk ölcem nasıl geleyimmkaydirigubbakcemile3kızma:kedi:
balım benimde bir haftadır devam ediyo önce bogaz ağrısıyla başladı..mafoldumben

kaydirigubbakcemile4Aynen canım boğaz ağrısı :)ile başladı benimdekaydirigubbakcemile3millet soğuk suları dondurmalarıı yerr.Ben yaz boyunca 1 bardakk dolaptan su içmedim nede dondurma yedim ama gene hasta oluyorum.Millete özeniyorumakannehir akannehir akannehir

merhaba kızlar bu gün çok mutluuyum :teytey: :teytey: elşim çarşı izninde kamerayla konuştum çoközledim yaaa :teytey: :asigim:

merhaba kızlar bu gün çok mutluuyum :teytey: :teytey: elşim çarşı izninde kamerayla konuştum çoközledim yaaa :teytey: :asigim:

:dance::dance::dance::dance:yAŞASINN YUPİİİİiii kurnazımmm ne güzelllll:dance:

kurnazim canim ne guzel insan ayri kalinca daha kiymetli oluyor hersey

bu arada herkese selam ben kacar aksama misafir var

Asim delüm kolay gelsinn sana :)borcum olsunn o harflerden yapacam sanadakaydirigubbakcemile4

Back