Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadin şimcilik iyi gecelerrr tatlişkolarrr hepinzii öptüm yaladım byeeeeeeee allaha emanet olunnn

opuyorumnanaktanGünAYDINNN Particiilerrrr.Herkezee hayırlııı sağlık dolu bir gün diliyorummmopuyorumnanaktan

esemosum :) klomendaşım canumm yettimm hadii oynayalım :dance:hop hopp :dance: :roflol:

:kedi:balım ben gecelerin adamı oldum gelip oynayıphihoyyytzıplayıpzemuszemusgidiyorum bu ay içimde bitmek bilmeyen bi enerji var:dance:inş. ya sen ya da ben hamiş kalırızdasositosositobu enerjiyi iyice oynaya oynaya atarım kızzz:dance::teytey::teytey::roflol:

hastayım eskicim..grip olmuşum burnum akıyo üstümde agırlık var...

opuyorumnanaktanGünaydınn Particilerr herkezee hayırlıı günlerr.Rabbimmm sağlıkk versinnnopuyorumnanaktan

Ohhh maşallahh esomosumm maşallahh diyelim:dance:inşallahh senden güzell haberlerr alırızzzz adete ne kadar kaldııı dinazorumm:sm_cool::dance:benimki 4 gün sonra geliyorrkaydirigubbakcemile3
hastayım eskicim..grip olmuşum burnum akıyo üstümde agırlık var...

gEÇMİŞ OLSUN gönülüm:çok üzgünüm::gitme::sinifsinif:

ay ay ay ne canlı ne hoş günaydın demeler
tşkler hera, balsurat
günaydın canlarım
gününüz aydın olsun gönlünüz aydınlık olsun :)

selam particiler işim çok bugun parti yok bana yardıma geliyorsunuz ona göre klava:

selam kıslar elçinim sınavın güzel geçiyodur inşş
hera ne işler var de bide seçiim ben

heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn

heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn

canım kıyamam niye hasta halinle iş yapıyorsun geçmiş olsun gençliğinizin kıymetini bilin sonra pişman olursunuz:1hug:

canım kıyamam niye hasta halinle iş yapıyorsun geçmiş olsun gençliğinizin kıymetini bilin sonra pişman olursunuz:1hug:

Canım ablam evet doğru diyorsun vallamisafir gelicektee o yüzden şeyy ettimkaydirigubbakcemile3akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…