- Konu Sahibi EU3
- #6.741
hadin şimcilik iyi gecelerrr tatlişkolarrr hepinzii öptüm yaladım byeeeeeeee allaha emanet olunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elçin bol şanslar canım ALLAH yardımcın olsun inş
opuyorumnanaktanGünAYDINNN Particiilerrrr.Herkezee hayırlııı sağlık dolu bir gün diliyorummmopuyorumnanaktan
esemosum :) klomendaşım canumm yettimm hadii oynayalım :dance:hop hopp :dance: :roflol:
hastayım eskicim..grip olmuşum burnum akıyo üstümde agırlık var...
Ohhh maşallahh esomosumm maşallahh diyelim:kedi:balım ben gecelerin adamı oldum gelip oynayıphihoyyytzıplayıpzemuszemusgidiyorum bu ay içimde bitmek bilmeyen bi enerji var:dance:inş. ya sen ya da ben hamiş kalırızdasositosositobu enerjiyi iyice oynaya oynaya atarım kızzz:dance::teytey::teytey::roflol:
heramm benimde dolu işim varr annem tlf kuduruyorr :))cam silme diyee :)))hasta hasta iş yapıyomm geberdim mola verdım sımdı azcık daha çokk iş var ben sana gelemicem :roflol:kızlarr gelirler sana a.s.kolayyy gelsınnn
canım kıyamam niye hasta halinle iş yapıyorsun geçmiş olsun gençliğinizin kıymetini bilin sonra pişman olursunuz:1hug: