Nurummm hoşgeldinnnn seninkide rekora gidiyorrrr hee:roflol:
sevcann beni bekleyin demişti artıkk yarınn gelirr oda :roflol:
Anamm tesadüfeee bakk seninde o kadar olmuşş.Bakalım kaçında turnayıı gözündenn vurucazkaydirigubbakcemile3kız bende hesapladım 30 ay olmuş benımde walla ...
ne cabuk gectı zaman daha dün yeni ewlenmiş gıbıyım walla :))))))
ooo kimleri görüyorumm hoşgeldin başkanımbuyrunnnnnnnnnKopmaya kopmaya kopmaya geldim!
sizlerle beraber coşmaya geldim
Lalalalalalala Lalalal Lalla:teytey:
:sm_cool:
Sayın Bkp genel başkanı,
partinize geldim çünkü ben milliyetçi gelenekçi dostçu tostçu bir baaaayanım
asla ve asla ikramlarınıza tav olduğumu sanmayınız efenim-tatlicadiarzu-
o kısırlar kanepeler tiramusular
Allahhhhhhhhhhhhhhh
!
vereliniortak
Vatana millete hayırlı olsun
hocam..
bizi de gör
Valla diyette olanlarıı düşünememişimm .kaydirigubbakcemile31 defadan bişi olmaz sell :jeyyar: Ama yokk diyeti bozmayımm yerimsenibendiyosann..hemen bir koşu getireyimm cokacimcoookdiet ikramlarınız varsa ben onlardan alıyım mümkünse :ecrin_bebek:
tatlım ya tam hesapladım da 27 ay olmuş benım ::))))Anamm tesadüfeee bakk seninde o kadar olmuşş.Bakalım kaçında turnayıı gözündenn vurucazkaydirigubbakcemile3
kız herkes bişey getiriyor onuda sen getir öyle hep istemek yok be tatlım :)))) çengi de senden olsun :))))))ayyy ağzımın suyu aktı valla ellerinize emeğinize sağlık kızlar hepsi harika görünüyor.
yaw buraya bide şöle bi çengi getirseniz çok eyü olar opuyorumnanaktan
mezdekeyıde ben getıreyım barı dedim zor barıştırdım walla buraya gelcekler die cok yoruldum cokkkkkkkkk kac kez fareye bastım sormayın gitsin :)))))
partiniz hayırlı uğurlu olsun balsurat bende iki döktürem bari
bensiz partii olurmuu zemuszemus
hepsi bu ayla bırlıkte cıksın içimizden bı sonrakı aya süper başlayalım canım benım ......hihoyyythihoyyytSağolasınnn demek uğraştırdı senii bu mezdeke grubuu.Bakın adam gibi oynayınnn eğlendirin biziiii..Öyle bedavadan para almak yokk:roflol::roflol:Ohhhh bütün içtiğimizz kullandığımızz iğnlerinnn hepsiniii atalımm şöyleee.çIkın gidin pisss maddelerr .:roflol:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?