Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlarr Öncelikleee Partiyee gelen arkadaşlara hoşgeldinizzz diyorum ....buyrunnnnnnnnn

hihoyyytzemuszemus30.AY BALKAFA KISIR DÖNGÜ PARTıSı BAŞLIYORRRhihoyyytzemuszemus
Davetiyeler sınırsızz kızlar herkeze yetecek kadar varr ..buyrunnnnnnnnn

Kızlarr delülerim Ben demedimmi sizeee bu partii ertelenemezz diyee !!!:roflol:Sözüme geldinizz hadi bakamm dizilin önünee ..sırnaşık şey

30.Aya ayak bastım artıkkk.Hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3Ne tembel kadınmışım kaydirigubbakcemile3Bende 30.Ayın şerefine kutlamanın yakışacağını düşündüm ...:jeyyar:

Partide sigara içilen bölüm :delphin:ve sigara içilmeyen :olmaz:bölümler mevcuttur ...

Sigara içmeyen ve hamile arkadaşlara rahatsızlık vermek istemeyizz :):asigim:

Ama şimdiden yazayım HAmiş olanlarr eklenen Fotoğrafları canınız çeker belki.:kedi:Ben şimdiden uyarayımm sonra canım Çekti ..:jeyyar:istedi..:jeyyar:off olsada yesek.. :jeyyar:demek yok :roflol:Fotoğraflarla DOYMAYI biliceksiniz......:roflol:

PARTıDE HERKEZE YETECEK KADAR KISIR VAR KIZLARRR ..kaydirigubbakcemile3Koca bir leğen dolusu kısır yaptımm :)delikafaduldenEEE KISIR PARTıSıNE KISIR yakışır demi...kaydirigubbakcemile3Olmazsa olmazlaardan:lepi:

tugbaakin_Photo-0534.jpg

Kanepeleride Ellerimle hazırladımm sizeee..
CIMG0469.JPG
ufuksitki_yeniyil_004&

Selmaaadelikafadulden ula koşşşdelikafadulden kısırrr yetmeye bilirr ....Hanii yapıcaktınn sözün vardıı hee unutmadımm..alkisalkisalkismisafirlere ayıpp olmasın yetsin herkezee :jeyyar:

Rapunzell nann sende camallerii kap gelll seninde sözün var :jeyyar: Hee bide zillerle kemeri ayarladım hihoyyyt döktürürsün artıkkk .Ahanda zillerde burda ...

12173958_781119_6ur1394.jpg

Şakiraa kemerlerimizdee varr kızlarr... buyrunnnnnnnnnZiller ve kemerlerr masanın üzerinde isteyen alabilirr...şutarafagitti
8394414_0.jpg

ıçeceklerr sınırsızzzdır :):içelim:

HAMıLE KALAMAMAKTA BıR AYRICALIKTIR DıYENN ..ÇOCUKSUZDA MUTLUYUZ DıYEN KIZLARR Hadiyin kurtlarımızı dökelimm ...Stresleriii ohhh diyeee atalımm
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
DJ de ayarladım kızlarr bütün organizasyon tamam ..DJ Mizz Bayannn ahanda burda :) ısmide Ayse Yediçocuklu:roflol:
dj-girl(2).jpg

Müziğiiii sonn ses açıyorum kızlarrrrr hadiyin bakalımm partii son ses müziklee başlıyor...
236_aliyoruzsatiyoruz_32dv9_just_party.gif

DJ DESAPARECıDOS VS WMJ ---ıBıZA ŞARKISI ıLE AÇılışılımızı yapıyorr...
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Veee şimdidee dubaii müziklerinden bir tanee .....Videonun başı biraz konuşmalı geçiyor az sabredin açılıcakkk hopaaaaaaaaaaa:dance:

http://www.metacafe.com/watch/sy-37937953001/jordin_sparks_sos_let_the_music_play_official_music_video/
ızlesene.com : Video - nancy ajram shakhbat shakhabeet

Son düzenleyen: Moderatör:
partiye ilk ben geldimhihoyyyt
ohhh herşey süper görünüyo çok eğlenicez burda:))

evli değilim, henüz çocukta istemiyuorum ama bende gelebilirmiyim :kedi:

oh oh maşallah bensiz partı olurmu canım ya .....
aşk olsun bende geldım hemen .......
hayırlı olsun topikinde partınde ......kısırı görünce bende bişiy yapayım dedim ama sen herseyi düşünmüşsün be tatlım benden de o zmana adıma yakısır bı tramissu gelsin hepınıze .......

tramisuai8.jpg

bol bol war çatlayana kadr yıyelım kızlar ......bebiş yoksa göbiş war :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hoşgeldiniizzzz opuyorumnanaktankızlarrrr buyrunnnn buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

dans276374hu7.gif
Ben başladım bilee sallamayakaydirigubbakcemile3

selam bende geldim partiye 98 aydır bebeği olmayan biri olarak kabul edersin değilmi balsuratım ??

ya kısır süper gözüküyo bitabak aldım merak etmeyin kızlar sizede yeter balsuratım bereketli elleriyle yapmış kaydirigubbakcemile3

evli değilim, henüz çocukta istemiyuorum ama bende gelebilirmiyim :kedi:

selam balkafa bende geldim:))))))

partiye ilk ben geldimhihoyyyt
ohhh herşey süper görünüyo çok eğlenicez burda:))

selam herkeseeeehihoyyyt

hayırlı olsun topikinde partınde ......kısırı görünce bende bişiy yapayım dedim ama sen herseyi düşünmüşsün be tatlım benden de o zmana adıma yakısır bı tramissu gelsin hepınıze .......

tramisuai8.jpg

bol bol war çatlayana kadr yıyelım kızlar ......bebiş yoksa göbiş war :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

buyrunnnnnnnnnHoşgeldinizz sefalarr getirdinizz kızlarr iyi eğlencelerrrhihoyyythihoyyyt

Tremususumm canım ellerineee sağlıkk nickin gibi harika görünuyorr sağolasınnn ..
Afiyet olsunn herkezee söylediğin gibii göbüşş olsunn:CüvCüv:sırnaşık şey

tramisuai8.jpg

hmm enfes olmuş ellerine sağlıkdelikafadulden

anaaaaaam bende geldim baluuuuum
ayy benimde 58 ay olmus be
hiç saymamıştım saydırdın bana helal olsun

selam bende geldim partiye 98 aydır bebeği olmayan biri olarak kabul edersin değilmi balsuratım ??

buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5Hemşerimmm hoşgeldinnn canım buyurr ...O aylarınn bütünn yükünüü atıcann inşallahh burdakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

balım saol hemşerim valla atalım başka türlü hayat geçmez ohh hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Nurummm hoşgeldinnnn seninkide rekora gidiyorrrr hee:roflol:
sevcann beni bekleyin demişti artıkk yarınn gelirr oda :roflol:

kız bende hesapladım 30 ay olmuş benımde walla ...
ne cabuk gectı zaman daha dün yeni ewlenmiş gıbıyım walla :))))))

Müziğii beğenmedinizmi kızlarrrr zemuszemuszemuszemus
sabomunn inadınaaaa koydummm:roflol:

Back