• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Balıkyağı ve demir ilacını nasıl veriyorsunuz.yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisanyağmuru2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
N

nisanyağmuru2008

Ziyaretçi
MERHABA.BEBİŞLERE BALIK YAĞI (SEVEN SEAS) VERİYORMUSUNUZ? BEN VERİP VERMEMEKLE KARARSIZ KALDIM.ARANIZDA VEREN VARSA,GÜNÜN HANGİ SAATİNDE NEKADAR VERİYORSUNUZ.
BİRDE DEMİR DAMLASI HAKKINDA OKADAR ÇOK KAFAM KARIŞIKKİ.SAĞLIK OCAĞINDAKİ HEMŞİRE AKŞAM YATARKEN VER DİYOR.İNTERNETE BAKTIĞIMDA BİR SİTEDE SABAH AÇ KARNINA DİYOR.BAŞKA SİTEDE LİMONATA VEYA PORTAKAL SUNUNA DAMLATIN DİYOR.BAŞKA BİR SİTEDE İLAÇLAR YEMEKLERE VE MEYVELERE KARIŞTIRILMAMALI AYRI ZAMANDA VERİLMELİ DİYOR.ARANIZDA DOĞRUSUNU BİLEN VARMI.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.a.s

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok güzel.balık yağı hadi neysede,kimse demir damlası vermiyor galiba.okuyanlar olmuş ama cevap yok.desteğiniz için sağolun.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar ben demir damlasını bebegimin kilosuna göre kilo başına 1 damla veriyorum akşamları yemekten 1 saat sonra ne tok ne aç iken, yatmasına yakın sade veriyorum bazen potakal mandalina gibi narenciye meyveleriyle veriyorm amaçta emilimi daha ii oluyor %100 yakın emilimi oluyor hem tadını biraz daha çekilir duruma getiriyor. ayrıca asla süt ile vermeyin yada süt içirdikten sonra ve önce vermeyin etkisini tamamen yok ediyor ddemir ilacını verince süt ürünleri vermeyin a.s.

aynen prm.öznur arkadaşımın dediği gibi demir damlasını asla kalsiyum içeren mama yada süy ürünleri içerisine eklemeden,kilo başına 1 damla ve mümkünse c vitamini içeren mesela, kavanoz mamaları c vitaminlidir.ben kavanoz maması yediriyorum öğlen,içine damlatıp karıştırıp yediriyorum.ne aç ne tok olmalı...inşallah yardımcı olmuşumdur canım...

aynen prm.öznur arkadaşımın dediği gibi demir damlasını asla kalsiyum içeren mama yada sütürünleri içerisine eklemeden,kilo başına 1 damla ve mümkünse c vitamini içeren mesela, kavanoz mamaları c vitaminlidir.ben kavanoz maması yediriyorum öğlen,içine damlatıp karıştırıp yediriyorum.ne aç ne tok olmalı...inşallah yardımcı olmuşumdur canım...birde bebekler bu damlayı sevmiyor damlatmak mümkün değil ağızlarına ama çaykaşığına kaç damla vereceksen damlatıp birden ağzına verebilirsin .bazen öyle yapıyorum ben :)

demir ilacını dr sabah aç karnına içir dedi en az 15-20dk sonra emzire bilirsin dedi...