isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü Yemek Yarışması 6 Mart 2012 17.734 27.838 49 25 Ekim 2017 Konu Sahibi isabel #1 ADIM 1 Saçınızı Pantene Argan Yağlı Elixir ile yumuşatın ve yana ayırın. ADIM 2 Saçınızı ortasına kadar eşit şekilde iki tarafa ayırın. ADIM 3 Bir tutam saçı bir tarafından arkasından diğer tarafın önüne geçirin. Bu tutamı diğer taraftaki bölüme ekleyin. ADIM 4 Örgüyü tamamlayana kadar bu adımı her defasında tarafları değiştirerek tekrarlayın. ADIM 5 Detaylarını öne çıkarmak için örgüyü gevşetin. Lastik saç bandıyla bağlayın. ADIM 6 Atkuyruğu kısmını tokayla yerine sabitleyin.
ADIM 1 Saçınızı Pantene Argan Yağlı Elixir ile yumuşatın ve yana ayırın. ADIM 2 Saçınızı ortasına kadar eşit şekilde iki tarafa ayırın. ADIM 3 Bir tutam saçı bir tarafından arkasından diğer tarafın önüne geçirin. Bu tutamı diğer taraftaki bölüme ekleyin. ADIM 4 Örgüyü tamamlayana kadar bu adımı her defasında tarafları değiştirerek tekrarlayın. ADIM 5 Detaylarını öne çıkarmak için örgüyü gevşetin. Lastik saç bandıyla bağlayın. ADIM 6 Atkuyruğu kısmını tokayla yerine sabitleyin.