otel hakkindaki bilgiler 5 Yıldızlı standartlara sahip Grand Otel Temizel Deniz kenarında, özel kum plaj, iskele, Sarımsaklı 1 km, Ayvalık 5 km, mesafededir. Otel'in 12 suit oda, 263 standart odası toplamda 275 oda ile hizmet vermektedir. Grand Otel Temizel'in oda detayları, direk telefon, müzik yayını, halı, balkon, minibar, ücretli kasa, televizyon, uydu tv, merkezi klima, duş, küvet ve banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir. Grand Otel Temizel genel özellikleri, Tv odası, oyun odası, ücretli internet, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, terzi, oda servisi, telefonla doktor, otopark, alışveriş merkezi, döviz bürosu, kiralık araba. Grand Otel Temizel'de spor ve rekreasyon, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, ücretli masaj, jakuzi, fitness center, masa tenisi, bilardo, animasyon programı, gece animasyonu, tenis, voleybol, basketbol, amfitiyatro, mini club, dart, sahilden ücretli su sporları. Grand Otel Temizel'de yeme ve içme, Sezonda herşey dahil, kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe, pastane, snack bar, amerikan bar, 1 a la kart restorant, 1 açık restorant, 2 kapalı restorant ve 1 Balık restorant. Grand Otel Temizel'in toplantı ve kongre salonu mevcuttur.
ben yarın tatile gidiyorum balıkesir ayvalık'a :) çok mutluyum ama elim ayagım birbirine girdi. altınel e gidicez. haftasonu geldigimde resimleri paylaşırım
biz sarımsaklı da palmera resort otelde kalmıştık balayında.
tam bir aile oteli...biraz ufak nezih..
denize sıfır..
yemekler müthiş...
çok isterim tekrara gitmeyi yalnız biz gittiğimizde inanılmaz rüzgar vardı.kum bizi dövdü resmen ve deniz çok soğuktu.ama çok temzidi.bizde sonra k.peder gitmişti..
deniz ısınmış ama çok kirliydi dedi...
Bende size Sarmısaklı plajında Büyük Berk Oteli tafsiye ederim. Ortamı çok güzel. Haliç Parkta süperdir. Hepinize iyi tatiller. Ah keşke bende orada olabilsem.
kızlar ben geçen sene tatilimi akçay resort otelde yaptım ve şiddetle tavsiye ederim!çok güzel bi otel yani kendinizi hiç oteldeymissiniz gibi hissetmiyorsunuz çnkü sadece 2 katlı yerler var modern bi köy gibi kurulmus biyer!3 havuzu var denizi sıfır yemekleri cok güzeldi fiyatıda uygun bence otel arıyorsanız bi görün derim cocuklar için oyun kulübü animasyon ekipleri herşey mükemmel!
buyuk berk, mare, vs vs hepsı dizi diizi yanyana :) ben onların ortasında karakas motelde kaldım yıllarca. çoluklu çocuklu gıdeceksennız tam aradıgnız mekan. salın çocuklarınızı bahçeye rahat rahat oynasınlar odaya tıkılıp kalmasınlar. ama sarımsaklı hem fiyat olarak, hem de ahlak olarak dıger tatıl beldelerınden çok uygun. ayvalık/sarımsaklı 'da kalınmasını ben de şiddetle tavsiye ederim.
kızlar ben büyük berk otelde tatilimi yaptım çokda memnun kaldım.ailecek gidilecek bitr otel.aura park havuzunda çok eğlendik ve akşamları çocuklar için animasyonlarda güzeldi.