Lazer Epilasyon BALIKESİRDE LAZAER EPİLASYON İÇİN ÖNERİ LÜTFEN!...Tamara güzellik salonu nasıl

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.354
Puanlar
263
Balıkesirde tamara güzedllik salonunda lazer epilasyon yaptıran var mıııı lazaere gitmek istiyorum:43:

balıkesirde güzellik salonu değil de özel bi hastaneye gitmek daha mantıklı bence :))

sevgi hastanesi iyi demediler baska altternatif arıyorum

Balıkesirde tamara güzedllik salonunda lazer epilasyon yaptıran var mıııı lazaere gitmek istiyorum:43:

ben tamara güzellik merkezine gidiyorum 2. seans bitti tavsiye etmek için daha erken ama dökülmeler oluyor üst bacak şimdiden azalma gösterdi

ben tamara güzellik merkezine gidiyorum 2. seans bitti tavsiye etmek için daha erken ama dökülmeler oluyor üst bacak şimdiden azalma gösterdi
çook uzun zaman geçmiş ama tamara güzellik merkezindeki lazer epilasyondan memnun kaldınızmı,bende başka bir ildeki şubesinde başlamayı düşünüyorum, bilgi verirseniz sevinirim.

Hayatimda gidip, gidebilecegim en kotu yer! Hic bir kurumsalligi yok. Paranizla rezil olmak istiyorsaniz buyrun tamaraya... Suratsizlar, aciklama yapan yok, hijyenden nasibini alamamis ve daha korkuncu sizin boslugunuzdan faydalanip sizi kandirmaya calisiyorlar. Anlasma yapip para oderken ki insanlarla, sira isleme geldigindeki insanlar bambaska! Kesinlikle gitmeyin!

Ayrica her ay seanslara baska baska insanlar giriyo çünkü surekli eleman değiştiren bi yer

Back