- 12 Kasım 2016
- 36
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kuyruklu_yildiz
-
Merhaba hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mıTesekkürler, kimseden cevap gelmeyince randevumu almistim bende ceyda hanimdan, bakalim ilk kez gidicem umarim memnun kalirim
Merhaba hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı
anladım devlet hastanesinde öyle malesef mahrem die birsey yok 5-6 kişi giriyorsun herkes senin sorununu dinliyor ceyda hanımdan bende memnun kalmadım cok soguk gelmişti eşi var araştırma hastanesinde ona iyi diolar akın usta sen simdi kime gidiyorsun özeldeki doktorlarda aynıMalesef memnun kalmadim iki kez gittim, sadece ultrasondan bakip kac haftalik oldugunu söyledi. Hic rahat hissetmedim kendimi dogrusu.
Hap falan almam gerekiyormu kanim azmi falan diye kanimi aldirmak istedigimi söyleyemeden yerine gecti ve bende yerinde sormak zorunda kaldim, daha ben kalkmadan ayni odada sirada bekleyen kisi geliyor hemen apar topar kalkiyorum yani ben memnun kalmadim ama kalanlar varmis diye okumustum. Isterseniz kendiniz gidip bir deneyimleyin.
hamile değilim ben hamile kalmaya uğrasıyorum sevgide imran dalkılıca gittim hiç tavsiy etmem ilgilenmedi bile raporlara bakmadan tüp bebek merkezine gidin dedi tülin die bi doktor var ona da arkadas gitti memnun degildi sevcan die bi bayan var muaynanesi varmıs o ilgili bi doktormus ama normal dogumu almıyormus devlet hastanesinde altug bagcı var o cok ilgili birisi gibi geldi bana ceyda usta var o ilgisiz arkadsda bahsetti eşi faküldede iyi diolar mine hanım var fakültede persembe gidecegim yorum yaparım görüşüncebende öneri almak istiyorum balıkesirin ilçesinde oturuyorum.balıkesirde daha iyi bir ye var mı bilmiyorum.bende bekliyorum cevaplarınızı.yarın doğuma kime gidelim.
anladım devlet hastanesinde öyle malesef mahrem die birsey yok 5-6 kişi giriyorsun herkes senin sorununu dinliyor ceyda hanımdan bende memnun kalmadım cok soguk gelmişti eşi var araştırma hastanesinde ona iyi diolar akın usta sen simdi kime gidiyorsun özeldeki doktorlarda aynı
hamile değilim ben hamile kalmaya uğrasıyorum sevgide imran dalkılıca gittim hiç tavsiy etmem ilgilenmedi bile raporlara bakmadan tüp bebek merkezine gidin dedi tülin die bi doktor var ona da arkadas gitti memnun degildi sevcan die bi bayan var muaynanesi varmıs o ilgili bi doktormus ama normal dogumu almıyormus devlet hastanesinde altug bagcı var o cok ilgili birisi gibi geldi bana ceyda usta var o ilgisiz arkadsda bahsetti eşi faküldede iyi diolar mine hanım var fakültede persembe gidecegim yorum yaparım görüşünce
merhaba canım fakülteye gittim bugün mine islimye taskına cok iyi bir doktor tavsiye ederim diyalogu ilgilenmesi cok iyi pazartesi hsg cekecek bana bakalım sonraki aya da aşılama olacagımBu yorumu yeni fark ettim, evet bizimlede paylasirsan deneyimlerini memnun olurum bende.
merhaba canım fakülteye gittim bugün mine islimye taskına cok iyi bir doktor tavsiye ederim diyalogu ilgilenmesi cok iyi pazartesi hsg cekecek bana bakalım sonraki aya da aşılama olacagım
merhaba canım fakülteye gittim bugün mine islimye taskına cok iyi bir doktor tavsiye ederim diyalogu ilgilenmesi cok iyi pazartesi hsg cekecek bana bakalım sonraki aya da aşılama olacagım
Merhaba canım muayne ücreti 122₺Bu arada muayene ücreti ne kadar di acaba?
Amin inş hsg cekildim tüplerim acık cıktı ama cok zor bi işlemmişCok sevindim senin adina, umarim hayirli haberler alirsin tez zamanda.
Amin inş hsg cekildim tüplerim acık cıktı ama cok zor bi işlemmiş
Merhaba canım muayne ücreti 122₺
Aminnnn inşAllahInsALLAH ALLAHin izniyle güzel haberler alirsin . ALLAH tüm cocuk isteyenlere nasip etsin insALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?