Balıkesir'de fotoğraf ve kuaför önerileriniz

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Kizlar fikirlerinizi almak istiyorum. Balıkesir'de tavsiye edebileceginiz fotografçı ve kuaför var mi, evli arkadaslar ozellikle bu konudaki tecrubelerini paylasirlarsa çoook memnun olurum.

balıkesir de elmas kuaför var.,iyidir.
fotoğrafçı ben yerce ye çektrimiştim, dış çekim.değirmenboğazında çekilmişti, herkes çok beğenmişti, çok doğal fotoğraflar. ancak nedense değirmenboğazında çekim yapmak pek istemiyorlar, başka yerleri öneriyorlar. ama orasının havasını vermiyor diğer yerler.

Sağ ol tatlım ya, zaman ayırıp bilgi verdiğin için. Hemen not alıyorum bu mekanları.vereliniortak

kuaför olarak mustafa... fotoğrafçı ise terce canım... çok kaliteli çekim yapıyorlar... ama değirmen boğazına gitme bence... onun yerine fuardaki çim alanda çekim iste... değirmen boğazında gelinliğini berbat edersin... düğünün nerde olacak....

Sağ olasın canım düşüncelerini paylaştığın için. Tek tek not alıyorum kızlar bunları, çok yardımcı oluyorsunuz valla. First class düğün salonunda olacak tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…