Aşılama balıkesir'de aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

handefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
918
0
merhaba benim bir oğlum var 3,5 yaşında ama ikinci maalesef 12 aydır olmuyor...
ve bu arada farklı sorunlarda çıktı rahim ağzımda yara, vajinal siğil gibi
bu ay onları yaktırıp bir sonraki ay direk aşılama denemek istiyorum. balıeksir'de aşılama yapan dr, merke,z hastane varmı bileniniz varmı aşılamada olmazsa tüp denicem bunun için merkez yok sanırım izmir yada bursa olcak mecburi ama aşılama olan varmı balıeksir de hangi dr.a gittiniz

canım bende balıkesir bigadiçliyim oraya gelince bir sorunum oldugunda zafer çankırı duydunmu bilmiyorum ama ona gidiyorum gerçi ben özeline gitmiştim galiba devlet hastanesinde olması lazım çok ilgili çok iyi annemlerin yani ailecek doktorumuz tavsiye ederim...

Bende çarşamba günü aşılama olacağım özel balıkesir hastanesinde dr. ismail eren var. Umarın yardımcı omuşumdur:)

eger izmiri tercih edersen hastane seçenegin çok arkadaşım ben ege üniversitesinde aşılama yaptırdım

slm arkadaşım bende balıkesirliyim ama denizlide yaşıyorum 4 senedir bayramda annemlere gittiğimde hamileliğimle ilgili bi sorun olmuştu ve ben hemen ismail eren e gitmiştim sanırım aşılamada yapıyodur kendisi çook iyi bi dr çok sıcak cana yakın insana moral variyo kesinlikle onu tavsiye ederim...

hepinize çok teşekkürler denizyıldızı sen ne zamandır uğraşıyosun ne zaman evlendin benim bir oğlum var 2. ci olmuyo 12 aydır dr. demedi ama biz direk aşılama istiyoz eşimle..... ikimizde de bişi çıkmadı ben hsg de çektirdim eşimin spermiogramıda normal

biz 3 yıldır evliyiz. bende pkos var. yaklaşık iki yıldan beri korunmuyoruz ama tedaviye 1 yıl önce başladım daha önce klomen vb. ilaçlar kullandım ama olmadı şimdi 5 kasım çarşamba aşılama yapıldı (ilk aşılamamdı) 20 kasımda da çağırdı o zamn belli olacak ama umudum yok sadece bir yumurta gelişmişti. bu ay için umudum yok ama bir dahaki ay yine yaptıracağım olmazsa:)

bu arada aşılamadan sonra 3 gün boyunca yatağa mahkum yaşadım dr. sadece kendini fazla yorma stres yapma dedi ama eşim ve annem beni yatağa mahkum etti bacağını toplama oturma vs. resmen işkenceydi:) bugünde kendimi hemen attım buraya. şimdi böyle yapıyorlar acaba hamile olsam ne olacak:)

bende balıkesideyim ama merkezde değil bandırmada aşılama yaptıracaksan gerçekten işinin ehli birine yaptır ben 2,5 sene uğraştım klomen çatlama iğnelerii aşılama ama en son tüp bebeğe giderken kendiliğimden hamile kaldığı mı öğrendim bu işin tek çözümü stresmiş bence oluruna bırak biraz daha

X