Balıkesir ve çevresinde golden arıyorum..

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
kızlar ben Balıkesir'de yaşıyorum.0-3 aylık golden retriever yada siyah labrador sahiplenmek istiyorum.
Kendim büyütmek istediğim için bebek olursa benim için daha iyi olur.her anını görerek büyütmek istiyorum çünkü

Golden yada labrador istememin sebebi evde (bahçeli) bakacağım için bana çok fazla zorluk çıkarsın istemiyorum.Ayrıca deniz kenarında tatil beldesinde oturuyorum bu cinslerinde yüzmeyi çok sevdiğini bildiğim için ortama en uygun olan cinsin o olduğu düşünüyorum.(sibirya kurdu gibi bir cinsin o ortamda yaşaması köpecik için bi işkenceye dönüşebilir mesela )

Bunları açıklamak istedim çünkü petshoptan almak istemiyorum hayvanların ticari mal gibi satılmasına kesinlikle karşıyım.Sahiplendirmek isteyen olursa lütfen mesaj atsın.

Son düzenleme:

merhabalar,

bır cok barınakta golden veya labradorumuz sahıplendırılmeyı beklıyor. 0-3 aylık arıyorsunuz belkı zor olur ama yıne de ben de bakınacagım. Ama ınanın 3 aylık olması hıc farketmıyor kopeklerın. Cunku o sevenı karsılıksız hep sızınmış gıbı sevıyor.

Fakat sanırım daha once hıc kopek bakmadınız. Kopekler ılk 2 ay kesınlıkle annelerınden ayrılmaz. Annelerınden beslenmek zorundadırlar ılk ay. Yeterlı antıkor ancak anne sutunde olur. Sıze bırısı kopegını 2 aydan ufak satmaya vermeye kalkısırsa hıc mı hıc aldanmayın. Kopek olur cogunlukla. Ozellıkle cıns ıse. Benım bır tanesı premature dogdu. Elımle besledım. Otekıler anneden sut emerken o ememıyordu. Anne sutu gıbı olmadı. Hepsıne aynı mamayı verdım, aynı veterınere goturdum ( hepsı kardesler ıdı), ozellıkle lovely'ımıze vıtamın takvıyelerı yaptırdım ama lovely mızın ımmune systemı onlar kadar kuvvetlı olmadı ve bıze 1 yasında veda ettı.
Bır suru sahıplendırme sıtelerımız var:
- hayvanseverler gazetesı
- yuvaarıyoruz.org
-mınıkpatı.com
-evcıl.ınfo
- ozellıkle ozellıkle fatıh beledıyesının yedıkule barınagının web-sıtesıne gırın . Ordan otekı barınak ılanlarına da ulasırsınız. Ne bebısler oluyor bazen.
- ..................Ordan kopek / sahıplendırme veya ucretsız bolumune gıdın. Bazı uyelerımız( barınaklar, doktorlarımız, pansıyoncu arkadaslarımız) ılanlar verıyorlar.

Ama oncelıkle lutfen kopek bakımı hakkında bıraz bılgı alın. Hazırsanız sahıplenın. Bır canlı ıcın en kotu sey terkedılmek. Tanrı kımseyı gordugunden etmesın.

Sevgı dolu gunler

Son düzenleyen: Moderatör:
meldascım tesekkür ederim cevapladıgın için
cok haklısın bencede annesinden ne zaman ayrılması gerekiyorsa o zamana kadar bekleme taraftarıyım.
Balıkesirdeki barınağa gittim ama malesef ziyaret saatini kaçırmışım o yüzden içeri giremedim tekrar gitmeyede fırsatım olmadı.
************siteleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslaristediğim köpüşüme 1bucuk ay önce kavustum sonunda :)
labrador istiyordum karsıma sokakta miniminicik bi labrador&golden melezi cıktı 30-35 günlüktü buldugumda en fazla.
şu anda buldugum halinden 3 katı daha büyük aşılarını yaptırıyorum zamanı geldikçe.dişleri kaşınıyor oyuncaklarını kemirmeye bayılıyor :)
çok zeki bir köpek :)
tuvalet eğitimi tamamlandı bile :)
otur komutunu da ögrendi cok küçük olmasına rağmen zeytinim kara böceğim şimdide yanımda uyuyor
bence köpek isteyen arkadaslar önce sokaklara bi göz gezdirsin
belki ben onu bulmasaydım cocukların elinde oyuncak gibi havlaya atılıp tutulmasına sürüklenmesine izin verseydim simdi ya işkenceden ölmüştü ya soğuktan donmuştu ya da bi arabanın altında kalmıştı
demek istedğim gercek havyan sevgisi taşımak gerekir bu sorumluluğun altına girmek için ve gerçek hayvan sevgisi köpeğin kedinin cinsine bakmaz
herkese minik dostlarıyla uzuunn mutlu sağlıklı seneler diliyorum

tebrik ederim sizi harika bişey yapmışsınız
minik dostunuzla mutluluklar dilerim

teşekkür ederim A m o n r a cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…