Balıkesir üniv.Hastanesi'nde veya Özel Sevgi Hastanesinde doğum yapan ya da yatıp tedavi görenler

_BaharSu_

Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
116
392
23
Hanımlar bu iki hastaneye dair pek bilgim yok. Yatanlar veya oralarda doğum yapanlar deneyimlerini değerlendirirler mi?
Doktorları kimdi, personel nasıldı, odalar nasıldı, ücretler nasıldı, refakatçileriyle mi kaldılar gibi bir çok konuyu öğrenmek ona göre bir karar vermek istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Evet ama o hastanede değil. muayenehanesi var. Hastaneye yatmak istiyorum ben. Ondan, sevgi hastanesinin ücretlerini, odalarını vs sormuştum.

Hmmm ben svgidede calisiyor diye biliyorm ayrica ozel muayenehaneside var ama haftaya ilk defa gidicem tabi. Ins bilenler vardir

Hmmm ben svgidede calisiyor diye biliyorm ayrica ozel muayenehaneside var ama haftaya ilk defa gidicem tabi. Ins bilenler vardir

Sevgiyle anlaşmalı. Doğum için orayı kullanıyor diye biliyorum.
Şimdi gitseydin, dokuz hafta olmuş madem. Çoğu doktor geç gidince takibini kabul etmiyor sanırım.

Sevgiyle anlaşmalı. Doğum için orayı kullanıyor diye biliyorum.
Şimdi gitseydin, dokuz hafta olmuş madem. Çoğu doktor geç gidince takibini kabul etmiyor sanırım.
Ben devlete gidiyorm orda takip ediyolar zaten ama kontrolum ayda 1 e cikti o yzden merak ediyorm diye alaattinede gitmek istedim telefonda soyledim 8 haftalik diye haftaya randevu verdiler. Arkadasimda 3.5aylikken gitti kabul etti bsy dememis

Ben devlete gidiyorm orda takip ediyolar zaten ama kontrolum ayda 1 e cikti o yzden merak ediyorm diye alaattinede gitmek istedim telefonda soyledim 8 haftalik diye haftaya randevu verdiler. Arkadasimda 3.5aylikken gitti kabul etti bsy dememis

o zaman sorun olmaz herhalde. iyi doktor olduğunu ben de biliyorum. bi de hastanede olsaydı.
aslında karesi'deki devlet hastanesinde kadın doğum bölümü olmaması hiç doğru değil. sen eski ssk ya gidiyosun demek ki. bize uzak çok. insan doktora gitmek için ilçe mi değiştirmek zorunda? buna çözüm bulmalılar.

Aynen bende karesideyim banada zor geliyo mecburen gidiyorum keske burdaki devlettede olsa dedigin gibi zaten ilgilenmiyolar bile

Balikesir devlet hastanesinde bir doktorum vardi ama adini unuttum simdi gordugum en ilgili kadin dogumcuydu kendisi... erkek, 50-60 yaslarinda vardir muhtrmelen su an... hafif gobekli beyaz sacli, vallahi hala orda bu tarife uyan bir doktor varsa mutlaka gidin derim... bi dule hanimvardi mesela, sagolsun nefret ettirmisti kendinden:)

Mehmet sirvanci mi ?

Devlet hastanesinde kadın doğum bölümü yok artık. eskiden bahsettiğin doktor kim bilemiyorum o zamanlar ihtiyacım yoktu. eski ssk da Atatür devlet hastanesi oldu. orda şimdi kadın doğum bölümü. doğumevini de kaldırmışlar. taa burdan ssk ya gidicez. insanlara eziyet yani bu. evde bişi unutsan bişi lazım olsa ord ayatınca mesela, hadi bakalım şehrin öteki ucundan geri gel. ilçe değiştirilecek baya yani.
ben sevgi hastanesini düşünüyorum ama ücretler nasıl olur tedavi için yatılsa bilemiyorum. özel neticede. doğum için de yatılacak o zaman da 3 bin olur sanırım, yaklaşık duyumlar almıştım. parası olmayan doğum da yapamasın

Sezeryan fiyatini ogrenirsen banada soyler misin ? Devlette sezeryanda zoraki olmadikca yapmiyolarmis sanirim. Cocuk dogurcam derken olurum ben hem guatrm hem panik atagm var yandim ben

Sezeryan fiyatini ogrenirsen banada soyler misin ? Devlette sezeryanda zoraki olmadikca yapmiyolarmis sanirim. Cocuk dogurcam derken olurum ben hem guatrm hem panik atagm var yandim ben

üniversite hastanesi de uzak ama ssk ya gidebiliyosan uzak demeden diğerine de gidebilirsin belki. Orda sezeryan yapılıyormuş sadece. devletin hem sonuçta. araba olsa tercih edebilirdim. sevgide dışardan her gelen doktorun hastasını almıyolar sanırım anlaşmalı doktorlar var Alaattin bey gibi. 1750 tl miş oda dahil mi bilmiyorum. dahil değilse 250 de oda ücreti alınıyor bi günlük. öğrendiğime göre.. ayrıca tedavi için yatılacaksa da sosyal güvenlik ödeme yapmıyormuş dışardan gelen hastalara. herşeyi cepten ödüyomuşsun.

yemek yiyebiliyo musun? ben hiç bişi yiyemiyorum ya. zoraki azcık bişey yesem, iki dakika sonra tiksinti geliyor. bi daha yüzüne bakamıyorum. böyle böyle derken yiycek bişi kalmadı hiç. lokantalara gidiyorum canım bişi istese alsam diye. yok istemiyo. o kadar kilo verdim ki. tansiyonum zaten yerlerde sürünüyor. aşırı düşük. bu tansiyonla hala bayılmamam mucize. canım gidivericek gibi oluyor bazen. bu halde normal doğum ben de yapamam. gücüm yok. ıkınamam bile yani. sezaryen doğum sonrasında sıkıntı oluyormuş bi kaç hafta bakıma ihtiyacı oluyormuş annenin. ama bence daha iyi. normal doğum yapan kadınların idrar torbaları da sarkıyormuş sonra. bebek gelirken baskı olduğu için.

kadınların işi çok zor ya valla. erkeklere ne var, hiiiçç...

Ay ben cok yiyorum yaa mide bulantim bas donmem yok arada bir midem yaniyo su icince geciyo o da ilac alamiyorum suyu buldum çözüm. Ben motorla gidiyorum hastaneye. Benmde tansiyonum 9a 4 falan cikiyo evdeki aletle benmde dusuk onceden 12 8 fln cikiyodu. Sezeryanda ameliyatli oldugn icin yurumede fln zorlk cekiyosun agri cekiyosun 1 hafta fln yatilir en az heralde ama en azindan bayginken yapiyolar herseyi. Bide nasil bacak accaz ebelere ben ondanda cekindigm icinde nrmal yapmak istemiyorum bide karnm agrisa agliyorm dogumda sanciyla kivranirim olurum heralde

Bende diyorum kske dogm zmani erkeklerede sanci girse.. babalik bu kdr kolay olmamali ya. Zevkini onlar suruyo acisini kadinlar cekiyo

sezaryeni de tam narkozlu olarak yapmayabiliyolar. belden uyuşturuluyor genelde.
ben de uyumak istiyorum. herşey bitince uyandırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…