eandb Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 233 95 18 34 Pazartesi 10:43 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #1 Kızlar merhaba Balıkesirde elinde Ovitrelle iğne olan var mı? Yada herhangi bir eczanede bulan.
seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 893 242 18 33 Pazartesi 11:33 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #2 Sehir hastanesinin karsisinda ozen eczanesine baktiniz mi ordan bana raporla vermediler ama ucretli sekilde gecen hafta aldim
Sehir hastanesinin karsisinda ozen eczanesine baktiniz mi ordan bana raporla vermediler ama ucretli sekilde gecen hafta aldim
eandb Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 233 95 18 34 Pazartesi 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #3 seake .!.: Sehir hastanesinin karsisinda ozen eczanesine baktiniz mi ordan bana raporla vermediler ama ucretli sekilde gecen hafta aldim Genişletmek için tıkla... Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler
seake .!.: Sehir hastanesinin karsisinda ozen eczanesine baktiniz mi ordan bana raporla vermediler ama ucretli sekilde gecen hafta aldim Genişletmek için tıkla... Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler
seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 893 242 18 33 Pazartesi 11:59 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #4 eandb .!.: Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler Genişletmek için tıkla... Sevgi hastanesinin ordaki eczanelere de bakin mutlaka ben bulamayinca nerde bulcam bunu demistim orayi soylemislerdi igne gunu gelmeden bulduk allhtan
eandb .!.: Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler Genişletmek için tıkla... Sevgi hastanesinin ordaki eczanelere de bakin mutlaka ben bulamayinca nerde bulcam bunu demistim orayi soylemislerdi igne gunu gelmeden bulduk allhtan
seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 893 242 18 33 Pazartesi 12:00 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #5 eandb .!.: Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler Genişletmek için tıkla... Muadili var onu alabilirsiniz demediler mi bulamazsaniz uzulmeyin onu alirsiniz o kolay bulunuyor
eandb .!.: Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler Genişletmek için tıkla... Muadili var onu alabilirsiniz demediler mi bulamazsaniz uzulmeyin onu alirsiniz o kolay bulunuyor
eandb Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 233 95 18 34 Pazartesi 12:14 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #6 seake .!.: Muadili var onu alabilirsiniz demediler mi bulamazsaniz uzulmeyin onu alirsiniz o kolay bulunuyor Genişletmek için tıkla... Evet evet Bi öncekinde muadilini kullandım bulamadığım için, bu defa önceden başladı aramaya o zaman acemilik tabi. Doktor yumurtanın büyüdüğü gün söylediği için geç kalmıştım
seake .!.: Muadili var onu alabilirsiniz demediler mi bulamazsaniz uzulmeyin onu alirsiniz o kolay bulunuyor Genişletmek için tıkla... Evet evet Bi öncekinde muadilini kullandım bulamadığım için, bu defa önceden başladı aramaya o zaman acemilik tabi. Doktor yumurtanın büyüdüğü gün söylediği için geç kalmıştım
seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 893 242 18 33 Pazartesi 12:15 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #7 Valla canim ozen hastanesinin stogu yenilenmisti ben tam o gun aldim eger gunun varsa hergun ara sor bende 4 gun once alip dolapta sakladim
Valla canim ozen hastanesinin stogu yenilenmisti ben tam o gun aldim eger gunun varsa hergun ara sor bende 4 gun once alip dolapta sakladim
eandb Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 233 95 18 34 Pazartesi 12:23 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #8 seake .!.: Valla canim ozen hastanesinin stogu yenilenmisti ben tam o gun aldim eger gunun varsa hergun ara sor bende 4 gun once alip dolapta sakladim Genişletmek için tıkla... Var canım vaktim bugün başladım Klomene bugün eşime sorduracağım çok teşekkür ederim
seake .!.: Valla canim ozen hastanesinin stogu yenilenmisti ben tam o gun aldim eger gunun varsa hergun ara sor bende 4 gun once alip dolapta sakladim Genişletmek için tıkla... Var canım vaktim bugün başladım Klomene bugün eşime sorduracağım çok teşekkür ederim
seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 893 242 18 33 Pazartesi 12:24 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #9 eandb .!.: Var canım vaktim bugün başladım Klomene bugün eşime sorduracağım çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim canim umarim hayirli sonuclar alirsin dua edicem senin icin
eandb .!.: Var canım vaktim bugün başladım Klomene bugün eşime sorduracağım çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim canim umarim hayirli sonuclar alirsin dua edicem senin icin
eandb Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 233 95 18 34 Pazartesi 12:24 Konu Sahibi Konu Sahibi eandb #10 seake .!.: Rica ederim canim umarim hayirli sonuclar alirsin dua edicem senin icin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım benim
seake .!.: Rica ederim canim umarim hayirli sonuclar alirsin dua edicem senin icin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım benim