• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi balık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar benım kızım 6 aylık ogle yemegı sebze ve balık ama yemıyor
sızler nasıl balık yedırdınız tarıflerınızı yazarmısınız

canım balığımı sevmiyor yoksa balık tarifimi istiyorsun balığı sevmiyorsa ben mesela o aylarda balık yemezdi milupanın organik kavonaz mamalarından sebzeli bir tanesininin içine küçük küçük didip koyup onunla yedirmişdim sevdiği bir kavanoz mamasının içine koyabilirsin tabi tadı sırıtmayacak bir kavanoz maması seç tarifde çipura gibi balıkları fırında ızgara yapardım yada tavada yagsız

balık sevmıyor sebzede sevmıyor bendemı alsam ne kavonozlardan hıc bılgım yok sebze yemegı olarak ne koyuyorlar
ogle yemegımız hıc yenmıyor ıkısını sevmıyor bunun dısısnda yogurt ve tarhanamız var onları yıyor
canım tarıf ıstıyorum nasıl yapıyosunuz dıye

Ben mesela diyelim çipurayı hani fırın poşetleri varya tavuk pişirmek için onun içine koyar fırında pişirirdim zaten balık kısa sürede pişiyor o yaşda tuz falanda atmıyorsun zaten balığa sonra güzelce ayıklardım parmaklarımın arasında sıkardım kılçak kalmadığına emin olmak için sonrada sevdiği birşeyin içine minnacık diderdim onunla yedirirdim tarhana çorbasını seviyorsa içine did neyi seviyorsa onun içinde karıştırıp yedirebilirsin tabi tatlı yada süt ürünü hariç.Milupanın organik hazır kavanoz mamalarına gelince çok onlarla beslememeye çalış ben onları dışarıya çıkdığımızda kurtarıcı olarak kullanıyordum dışarıda yedirmek açısından yada arada evde uygun birşey yedirememişsem markete gittiğinde incele meyvesi her çeşidi var ayları yazıyor.Ama 6 aylık bebeğin daha yavaş yavaş tadlara alışacakdır

Back